![]() |
Re: Ford Focus MkI 1.6 16v - Ema
Oooo....Nice, chiar foarte nice. Iese frumos. Felicitari meseriasului pentru munca depusa si proprietarului pentru gusturi! ;)
|
Multumesc mult de aprecieri baieti :)
|
Bine, bine... daca tot ai umblat la bara fata trebuia sa faci grila o idee mai mare(larga), este o parere a mea... daca imi este permis sa-mi dau cu parerea. Bafta cu proiectul.
|
ba ce suparata e "the bitch"...... :D abia ast sa se dea pe strazile din brasov :lol:
|
Nu prea aveam cum sa o fac mai mare ca nu mai ramanea nimic din bara. Stai linistit frunza ca o sa alerge destul de curand pe strazile din Brasov :)
|
frumoasa pana acum.asteptam rezultatul final :D
|
Multumesc, in seara asta am lasat masina la pregatit si vopsit acum e marea asteptare sa vedem cum o sa iasa :D
|
O sa sperie copiii. O sa-i dea in spaima :)) Hai Mihaie, termin-o odata ca avem niste treburi nerezolvate cu circurile noastre de masini ;) Stii tu...
|
Salut.
De ce ai segmentat motorul, iti consuma ulei? cat iti consuma? Cat te-a costat segmentarea? mai consuma ulei ? mersi |
Stai linistit Andule ca trebuirle noastre le vom rezolva cat de curand :D
Quote:
|
Ai facut-o la vreun cunoscut sau de ce ai iesit asa ieftin?
Poti sa imi detaliezi putin in ce a constat segmentarea? shimbare segmenti, simeringuri supape, rectificare chiulasa..altceva? La demaraj sau consum a fost vreo diferenta dupa? mersi mie la 1000 km imi consuma cam 600-700ml :rolleyes2 tie vad ca iti consuma mai putin |
Quote:
Dupa segmentare nu a mai papat nicio lacrima de ulei si merge mult mai bine, deci merita toata investitia |
3 Attachment(s)
Astazi am fost sa vizitez masina si sa vad care este progresul la ea si treaba merge bine, am sa pun cateva poze.
|
Frumos.
Tuner-man, cum ati facut la spoilerul fata asa de fin modificarea, ca stiu ca e o problema cu prizarea intre rasina si plastic. Eu nu-mi prea dau seama. |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:19. |
- Copyright 2026 4Tuning