Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Tot ceea ce nu poate fi incadrat (https://forum.4tuning.ro/32-poate-incadrat.html)
-   -   Cumparaturi pe ebay (https://forum.4tuning.ro/32-poate-incadrat/4013-cumparaturi-ebay.html)

Eugen_TL 07-05-06 09:47

Re: cumparaturi pe ebay

Quote:

Originally Posted by Michael
daca vreti sa cumparati de pe ebay am un prieten care face mereu comenzi de acolo, eu mi-am luat de la el si n-am avut nici o problema.
omu cunoaste pe acolo si e cunoscut...

dar sunt sigur ca omul tau isi adauga "taxele proprii" ca tre' sa-i ramana si lui ceva...

Michael 07-05-06 10:30

isi pune, dar foarte putin...

Eugen_TL 08-05-06 13:51

si daca e sa ia el tzeapa presupun ca suporta el tzeapa nu? adica eu iau de la el stiind ca merg cat de cat la sigur...dar daca se intampla sa ia o tzeapa ce ma fac? iau eu tzeapa(adica pierd banii) sau ia tzeapa asupra lui...?

2fastboy 08-05-06 13:53

ebay nu e prea sigur mai ales la noi din pacate dar am gasit kestii super faine la preturi mici :cry:

Michael 08-05-06 23:35

el cumpara doar de la firme (in mare parte de la cele care a mai cumparat) si cumpara in functie de ratingul firmei respective. in cazul unei tepe, se anunta conducerea ebay...alea alea..plm :d

Psycho 09-05-06 01:39

servicile de care zicea cineva mai sus sunt cele de escrow sau escow .. nu mai shtiu exakt .. de intermediere dar stati calmi sk si cu alea se dau tepe ..

Swat-Cat 27-05-06 12:14

Quote:

Originally Posted by Michael
daca vreti sa cumparati de pe ebay am un prieten care face mereu comenzi de acolo, eu mi-am luat de la el si n-am avut nici o problema.
omu cunoaste pe acolo si e cunoscut...

da un id de mess :)....cam cat % ia?

Tataee_^ 01-06-06 14:09

Nu cunoasteti pe cineva din zona Brasovului care face comenzi pe ebay, ca m-ar interesa niste adidasi :rolleyes2

GabiByte 13-07-06 22:59

Of Of. Nu e chiar asa greu sa comandati mai.
Tre sa aveti card de credit sau de debit. Va faceti cont de ebay va gasiti produsu(evident mai ieftin decat in Romania), comandati si vi-l trimite. Sa nu credeti ca aia de pe eBay cauta sa dea teapa. Fata de Romani ei chiar fac afaceri cinstite. Evident ca romanul tot se va gandi ca aia vreau sa le-o traga la lume dar daca chiar vreti dovada ca fac chestii serioase, va uitati la rating. Sunt unii cu sute chiar mii de cumparatori, iar fiecare lasa comment. De obicei ratingul e peste 99% pozitiv. Eu am ales sa nu mai cumpar nimic din Romania. Chiar acuma mi-am comandat un Fujifilm S5600 + 256mb xd card la 260 euro cu tot cu TVA, iar din cauza ca suntem in stat care nu e in UE, ei exporta deci clientul nu plateste TVA, iar din aceea diferenta se acopera si shippingul si taxele vamale. In Romania e cam la 350 euro, cel putin asa am gasit eu.

Ah da si eBay are un anume control asupra afacerilor care ruleaza pe site, adica daca nu iti primesti produsul faci reclamatie la eBay si ei automat il si termina pe vanzatorul respectiv.

mihai ioana 08-11-06 11:07

buna
m-ar interesa si pe mine sa cumpar ceva de pe ebay dar nu stiu cum se procedeaza
am inteles ca ai un prieten care se ocupa numai de asa ceva , probabil cu comision, dar nu conteaza asta
vreau sa fac cadou de sf andrei pe 30 noiembrie niste tricouri de rugby , m-am uitat aseara pe site si am vazut super tricouri la super preturi si nu stiu ce tb sa fac ca sa le am pana pe 30 noiembrie
merci, ioana

Bogdan 27 hd 22-03-07 13:58

ma intereseaza si pe mine ceva de pe ebay.daca ai prietenul ala dami si mie pls o adresa de mess ceva sa vad la cit ajung cu adaosul lui cu tot???ms

TADan 31-03-07 22:26

Quote:

Originally Posted by Swat-Cat (Post 124753)
cine a facut cuparaturi pe ebay... sunt curios cam cat ma costa transportul total pana in bucuresti.....

cred ca te pot ajuta eu
https://forum.4tuning.ro/79-talcioc/37300-fac-comenzi-www-ebay-com/post826386.html

cibononi 25-06-07 00:10

Dacami Comand Un Parfum De 20 Dolari De Pe Ebay Platesc Vama Cand Ma Duc Sal Ridic ?

All times are GMT +2. The time now is 03:54.

- Copyright 2026 4Tuning