![]() |
da audi s1 este masina cu istorie, nici aici nu prea mai vezi asa ceva pe strada eu am avut norocul sa vad un s1 cu peste 5oo de cp la firma de tuning mtm va puteti uita aici www.mtm-online.de :D :D :D
|
Noul S4 ie destul de kick ass. Dar prefer modelu vechi.
|
Am fost acum citeva zile la Dodge dealer, si aveau acolo 2 Crosfire... o replica mai ieftina a lui SLK mercedes. Bine eu mam dus sa ma uit la SRT4, am asa o mincarime:)) si daca ie modificat ar bate ushor pe STI... lar lasa in urma rau. Chiar si nemodificat ar trebui sa stea git in git amindoua. STI ie greu si prima viteza ie fuarte scurta. In sfirsit.. mai trebuie sa ma mai gindesc.
|
da am avut un s4 nou ca si proba de la audi 1 zi intreaga merge destul de
dar mai mult imi place si mie modelu vechi b5 :D :D :D |
1 Attachment(s)
lool... ieri am condus un S1 quattro... :lol: :lol:
in poza de mai jos is eu intrand in viraj apropo de STI... STI-ul din bucale de la C&C l-am vazt la raliu la cj... incerca sa face ceva show peakol' cand erau deschise inca probele... shi-a lovit janta la urcare :) |
si eu am vazut un s1 Juha Kankkunen....rau de tot
|
1 Attachment(s)
stai ca va dau si eu una misto[/img]
|
1 Attachment(s)
alta super tare, sa va dau si linkul sitului de unde le am... ? nu e un Charger masina din imagine - 1971 Plymouth Barracuda
|
hmmmmmmmmmmmmm are acelashi eleron ca shi Chargeru Daytona 500
da e mishto... :D |
cand o sa bage baetii GIS 4 la inceput o sa vedeti ceva misto,parca de 600 si ceva de cai si un NOS de 300 si ceva,ssuuuupppppeeeeeerrrrrr!!!
|
e ceva muscle car?
inca nu am vazt nici un GIS... nu imi merge asha de bine netu incat sa pot downlaoda... |
1 Attachment(s)
da de asta ce ziceti? :twisted: :twisted: :twisted:
|
LOOOOL TANC !!! Super tare masina de mai sus...nici n-are turbina :P
|
:twisted: :twisted: looooll
daca ar fi adevaraa s-ar vedea ceva in fatza inafar de tzevi... |
3 Attachment(s)
Ce parere avetzi de asta :Lancia Fulvia,a avut carierea in raliuri(deci are o parte tehnica buna si modificabila !) + k e f posibil sa se lanseze in productie re-editarea cat de curand !
Cred k dak stii pe unde sa evazezi si sa modelezi iese din asta o ,asinutza de nu-ti vine sa crezi :woowoo: |
| All times are GMT +2. The time now is 06:15. |
- Copyright 2026 4Tuning