![]() |
Re: Ford Focus 2001
Da o sa cumpar si inele de centrare,deocamdata caut cauciucuri..
|
1 Attachment(s)
Cam asa arata masina acum,revin cu poze mai bune! :D
|
2 Attachment(s)
Inca doua poze,una dintre ele cu passat-ul unui prieten
|
frumoasa foc :) chiar iese frumos in evidenta
|
Foarte frumoasa, eleganta sta in simplitate :D
|
Multumesc baieti,parca imi creste inima cand cineva imi apreciaza masina :oops: urmeaza un polish,folie pe geamurile din fata si mai spre vara arcuri sport cu 40 mm drop,probabil si alte cauciucuri,o toba sport. Ma gandeam sa fac oglinzile albe,dar parca ceva ma retine..as pastra linia asta intunecata :D
|
ar merge oglinzile si jantele albe, dar eu nu as face asta :) etrierii merita vopsiti si un eleron RS si masina se transforma.
|
etrierii sunt un albastru deschis spre turcoaz.Ma gandeam sa ii vopsesc in culoarea caroseriei sau negru lucios.La un eleron ma gandeam si eu,daca gasesc ceva in limita bugetului o sa cumpar
|
2 Attachment(s)
doua poze de la o intalnire in Suceava
|
trebuie sa o lasi putin mai jos, in rest este frumoasa foc
|
O s-o las,dar mai spre vara..pana atunci nu imi permit,oricat de mult as vrea..tanjesc si dupa o toba sport,dar sa vedem cum ne descurcam
|
Ma gandesc sa fac pozitie tip america,sa se aprinda in semnalizare..vreo idee? Ar merge prelungit firul de la pozitie pana la semnalizare si apoi sa gauresc semnalizarea si sa pun un bec porocaliu acolo?
|
sau cu niste faruri de facelift: in bara sa tii doar pozitiile si semnalul sa fie cel din far, sau invers. ar fi frumos si cu faruri negre
|
Sincer imi plac mai mult farurile astea,mai ales facute negre.
|
Cum se pot face negre? Ca si pe mine m-ar tenta
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:41. |
- Copyright 2026 4Tuning