![]() |
Re: Renault 5 Gtt B 83 B I V
Quote:
|
nu se mai inchidea din cauza furtunelor de la intercooler,si pozitionarii acestora,da si scoate si intr-un mod f eficient aerul cald de acolo;)f f eficient
|
nu as vrea sa par toma necredinciosul, dar si baiatul din iasi, B39738, a schimbat turbina cu una mai mare, si nu a fost nevoit sa schimbe modelul capotei, asa ca ... si in plus de asta, noul proprietar e secretos cu ce ascunde masina sub capota: am vrut sa vad ce modificari are masina, dupa cursele de la mare de anul acesta, cand baietii umblau la motor in parcare, si cand m-am apropiat de masina, a inchis repede capota.
|
nu inteleg la cine te referi ca e secretos?!?!?masina a fost a mea.
Dragos de la iasi a decupat spoilerul ca sa faca loc intercoolerului,si astfel furtunele au fost trase prin stanga si dreapta motorului,eu am folosit un intercooler mai mare dar pozitionat la fel ca cel originalsi cu iesirile in sus ,amandoua pe aceeasi parte,asta e motivul decuparii. |
2 Attachment(s)
o poza cu motorul....
|
nu ma intelege gresit, nu am vrut sa fiu malitios, dar asa mi s-a parut,ma refer la faza de la curse. multumesc pentru poze.
|
imi cer scuze nu cred ca a fost cu intentie.oricum la prima vedere nu se vede nik schimbat;)dupa 1 tura se vedeau diferentele
|
ahhh,ce vremuri frumoase in care schimbam turbine si taiam spoilere pt a face loc intercoolerului...din ce vad pe BIV,intercoolerul seamana cu unul de Peugeot Boxer...asa e?
|
sal dragos! nu e de Peugeot,e de vw.da frumoase vremuri;)
|
masina s-a vandut, asa ca topic inchis!
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:02. |
- Copyright 2026 4Tuning