Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Craiova (https://forum.4tuning.ro/38-craiova.html)
-   -   Spalatorii auto in Craiova (https://forum.4tuning.ro/38-craiova/39802-spalatorii-auto-craiova.html)

hiena 09-09-09 21:07

Re: Spalatorii auto in Craiova

pe mine m-au aburit ca dau cu nu stiu ce aspirator ca trage tot si mai ramane tapiteria cam 10% umeda.

RideTheRiddle 10-09-09 00:29

Quote:

Originally Posted by hiena (Post 2626041)
pe mine m-au aburit ca dau cu nu stiu ce aspirator ca trage tot si mai ramane tapiteria cam 10% umeda.

si cat o tii acolo? e posibil sa aiba aspirator dala cu aburi intradevar, la vulcanizarea aia de pe canal, cum intri din brestii pe colt, dupa aia portocalie, stiu ca baietii aveau un aspirator dala cu aburi si nu stiu ce chestii, dar la majoritatea am vazut ca intra fetele cu biocarpet si carpa, spala ce spala si le lasa la soare. eu cand am spalat interiorul am lasat-o cateva ore deschisa in soare si dupa sa se duca de tot am dat drumul la caldura si la incalzirea din scaune in 5-6 ore a fost gata si a iesit foarte bine zic eu.

hiena 10-09-09 10:05

Quote:

Originally Posted by RideTheRiddle (Post 2626604)
si cat o tii acolo? e posibil sa aiba aspirator dala cu aburi intradevar, la vulcanizarea aia de pe canal, cum intri din brestii pe colt, dupa aia portocalie, stiu ca baietii aveau un aspirator dala cu aburi si nu stiu ce chestii, dar la majoritatea am vazut ca intra fetele cu biocarpet si carpa, spala ce spala si le lasa la soare. eu cand am spalat interiorul am lasat-o cateva ore deschisa in soare si dupa sa se duca de tot am dat drumul la caldura si la incalzirea din scaune in 5-6 ore a fost gata si a iesit foarte bine zic eu.

chestia e ca fostu proprietar a avut grija sa verse ceva cafea pe bancheta si arata cam nasol..dar pana la urma cred ca o sa rezolv cu huse :)

DiaWoLo 10-09-09 16:20

pt cafea cumpara niste glicerina si incalzesteo putin si freaca pe pata cu o carpa cu glicerina aia apoi cu carpa umeda.

hiena 11-09-09 10:09

Quote:

Originally Posted by DiaWoLo (Post 2628093)
pt cafea cumpara niste glicerina si incalzesteo putin si freaca pe pata cu o carpa cu glicerina aia apoi cu carpa umeda.

mersi !

hiena 11-09-09 10:09

Quote:

Originally Posted by DiaWoLo (Post 2628093)

mersi, o sa incerc sa vad daca merge

ultrase 10-01-10 13:15

Spalatoria Auto 11- preturi avantajoase si calitate garantata!
10 lei spalare exterior,10 lei spalare interior,20 lei spalare interior+exterior+ceruire gratis
taximetrele si scolile de soferi beneficiaza de tarif special! Ne puteti gasi pe strada Dimitrie Gerota Nr 18(langa confectii) in fiecare zi de la 08:00-21:00. Telefon 0747867269

pantera_bmw 07-03-10 22:37

este foarte buna si cea de langa depoul de tramvaie,din cv9;)

BOGY26 08-03-10 10:36

Quote:

Originally Posted by ultrase (Post 2962883)
Spalatoria Auto 11- preturi avantajoase si calitate garantata!
10 lei spalare exterior,10 lei spalare interior,20 lei spalare interior+exterior+ceruire gratis
taximetrele si scolile de soferi beneficiaza de tarif special! Ne puteti gasi pe strada Dimitrie Gerota Nr 18(langa confectii) in fiecare zi de la 08:00-21:00. Telefon 0747867269

perfect de acord...dar vezi ca ati inceput sa lasati geamurile murdare pe exterior si apa curgand..am vb. cu doamna de acolo si s-a rezolvat..incepeti sa faceti ca restul spalatoriilor, te rog sa verifici..si app. daca vrei licihid de jante iti aduc eu cu cea mai mare placere, sa numai fiu nevoit sa vin cu el dupa mine...am spalat-o ieri...si tot la voi o sa revin :oops:

Im2good4U 22-03-10 19:42

Quote:

Originally Posted by pantera_bmw (Post 3158463)
este foarte buna si cea de langa depoul de tramvaie,din cv9;)

si mie mi se pare super ok aia de la depou.
am spalat ieri acolo si am fost foarte multumit.sa vedem cat ii tine asa..

All times are GMT +2. The time now is 16:50.

- Copyright 2026 4Tuning