![]() |
Re: E30 - User vechi,dar nou in lumea BMW.MY E30
Vai !!! Nebunie curata :D
|
Daca intra pe mainile lui PaK iese o nebunie curata :)
|
1 Attachment(s)
pana intra la tinichigerie i-am pus niste faruri cu smiley :)
|
1 Attachment(s)
mici chestii de efect :D
|
Frumoasa colectia din spate :D
|
1 Attachment(s)
mersi :)
bordu functional 100% Am gasit un cablaj intrerupt , de la supraincalzire, habar nu am de ce , l-am refacut si merge turometrul. Cu ocazia asta am schimbat si bateriile de pe placa de baza , care erau varza si acum se aprind si ledurile de inspectie... |
O limitare,2,3 :)) nu ??
|
deocamdata nu, sta in garaj, asteapta randu la vopsitorie....dar sunetu de 6 cilindrii face toti banii !
|
2 Attachment(s)
am mai facut cate una alta la urs...
am schimbat capota portbagajului cu una dreapta , a mea avea mici indoituri in partea de jos si cum acesta avea gauri pentru eleron, am cumparat si un eleron sh de IS pe care l-am montat...am muncit o zi intreaba la eleron sa-l slefuiesc deoarece avea 3 straturi de vopsea pe el si era crapata... l-am curatat bine de tot si i-am dat 3 maini de negru mat si a iesit impecabil. am schimbat stopurile , am pus unele sh dar neafumate, le-am polishat si au iesit ca noi. am mai schimbat si fusta din fata cu una impecabila, pentru ca a mea era putin valurita in partea de jos ,iar pe mijloc fusese decupata pentru intercooler... am scos tot interiorul in vederea curatarii,spalarii mochetei , etc :D |
Nu era vorba de numere romanesti si nu de cecenia ?
|
ii sta foarte bine asa,bravo.
Parca ar merge o finala dubla,ce zici ? |
1 Attachment(s)
Salut,
Numerele de Cecenia le avea deja, masina avea deja acte de BG cand am cumparat-o, dar are si carte de Romania scoasa si ITP valabil pana in 2015, practic trebuie sa platesc doar timbrul de mediu Cu masina nu circul , pana nu o aranjez complet nu ies cu ea....astept sa ma sune odata meseriasul sa o bag la tinichgerie/vopsitorie :) Mersi Krypton ,dar toba este ultimul meu gand acum :))sa o vad eu aranjata si dupa ne ocupam si de detalii :P |
Quote:
|
Dat ass... :X
|
pe bune ? iti restituie taxa in rate ? wtf? habar nu aveam ! ce de cacat...
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:29. |
- Copyright 2026 4Tuning