![]() |
Re: Accidente rutiere..in IASI
5 Attachment(s)
Ink un accident in pacurari tot din cauza vitezei, unu a maturat trei masini de pe marginea drumului, aproape de trecerea de pietoni. Ca de obicei ala care a facut accidentu nu a patit mare lucru:???: . Oare cand o sa faca ceva politia ca sa mai reduca viteza pe aici, ca e din ce in ce mai periculos pe strada asta, anu trecut am avut si eu accident tot acolo, si tot din cauza vitezei.Uita-ti si poze:
|
Quote:
|
Asa Ceva Mai Rar Vezi
Accident In Lant Pe Autostrada Soarelui ....cca 20 De Masini Praf...cel Putin Un Mort....zeci De Raniti
|
aveti aici si un link...asa ceva doar in anglia am mai vazut.....
http://www.antena3.ro/index.php |
Cand am deschis televizorul mi-as fi dorit sa nu auzit ceea ce am auzit....un alt accident tot pe autostrada soarelui A2 ....de data asta o masina a fost lovita de-un tir si aluat foc....a ars ca o torta...3 morti carbonizati.....nici macar seria motorului nu a mai ramas din acea masina....Dumnezeu sa-i ierte!
|
Topicul era accidente ruiere in Iasi ....oricum...tare aiurea accidentul ala in care au fost implicate 20 de masini.
|
scuze....asta mi-a scapat....ps tie ti-a scapat5 un "t"
nu e vb de accidentu ala cu 20 de masini!!!a mai fost unu azi dimineata!!!!si tot pe A 2! !!!sorry daca-s off-topic... |
3 Attachment(s)
La iesirea din iasi spre Ciurea.Soferitza daciei a depasit o carutza si pe contrasens a intrat sub o Raba basculabila.Soferitza a murit pe loc iar pasagerul e la spital are 3 coaste rupte.Pacat.Neatentia si graba costa.Aveti grija
|
Pfff...fereasca Dumnezeu, poate daca era si alta masina (nu dacie) ar fi scapat si soferita. Aveti grija!!! Bafta!!!
|
https://www.youtube.com/watch?v=9YWAOBq8j-I
Si un film! Mihai a fost chiar in fatza casei tale !!!!!!! Nu? |
Da Crys kiar in fatza casei mele.Tata a luat dacia cu motostivuitorul din strada si a urcat-o pe trotuar.bafta
|
Odihneasca-se in pace!
|
vai doamne!aia era o dacie???Dumnezeu sa-i ierte....am recunoscut ca e dacie dupa muneru de la portiera soferului....
|
In seara asta, acum jumatate de ora, a mai murit un motociclist din Iasi. Accidentul a avut loc pe Copou, ceva mai sus de Universitate, motorul a intrat cu 150km/h intr-un maxi taxi. Inafara de motociclist nu au mai fost alte victime. Am fost prea marcat de ceea ce am vazut pentru a mai face poze. Nu il cunosteam personal, dar e o viata de om care s-a stins din cauza vitezei si al teribilismului. Dumnezeu sa il odihneasca. Daca are cineva mai multe detalii legate de acest accident, sa spuna.
|
randomm spune-mi te rog ce marca era motorul si ce culoare avea k stau cu stres acuma
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:20. |
- Copyright 2026 4Tuning