![]() |
Re:
prietene oq,golful tau e o mare caricatura.daca o sa castigi inseamna ca e un mare blat. peugeotul e lucrat manual,piesa cu piesa,ea insasi e varianta originala.apropo,nu ti-a fost jena sa apari cu golful ala mucificat?
|
Din lipsa de ocupatie la serviciu, tocmai mi-a bubuit o intrebare de etica: ce ne impiedica sa ne punem toate neamurile computerizate sa ne voteze (asta in ideea ca l-ar lovi pe careva o obsesie bolnavicoasa de a castiga)?
|
Re:
Quote:
|
O sa-l rog pe Gratian sa verifice voturile si daca sunt date de pe acelasi I.P. va fi eliminat! Asa se va intampla cu fiecare participant! Momentan continuati sa votati ce va place!
|
no offence...ce o modificat tipu la peugeotu ala...ca sa mor io ala pare prea perfect facut...asa din curiozitate...dak poti raspunde-mi si mie la intrebare...chiar is curios :?:
ma oq zi-le si tu la prietenii tai sa-si faca useri sa te sustina ... k vad ca unii asa fak ... se logheaza azi si azi deja direct aici vin la comentat ... nu zic ca io is de mai mult timp da totusi sa te loghezi azi si sa incepi deja sa faci legea mi se pare cam ciudat ... succes la toti in continuare ... javascript:emoticon(':burn:')[/b] |
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
Practic:nu e prea frumos dak a facut asa..ca vrem o intrecere CORECTA..nu 'masluita' :lol: :lol: ip`uri prietene , nu id`uri :) :) , EvLSant0s :P |
p.s.se pare ca nu numai oq si-a adus prietenii....de lil nu zice nimeni nimic ??
|
ce ti se pare in neregulla cu lil? chiar daca poate a exagerat putin in privinta varstei, aparent e ok.. :roll:
|
Re:
Quote:
|
merita tot scandalul asta ?
merita atata bataie de cap.. ? ptr ... 1 milion 700 ? :?: |
pt.1.700.000 ????esti nebun ????pai imi iau:
1 Kinder Bueno 1 Snickers 1 Mars un pachet de Olla 1 Pepsi 1 Dorna 1 Orez Danone 1 hartie igienica 1 pachet de seminte 1 pachet de tigari 1 pachet de Orbit(sa nu ma prinda mama dupa ce fumez) 1 covrig 1 corn cu ciocolata 1 portocala 1 banana 1 mar 1 kiwi 1 Angeli etc,etc aa...sa nu uit...BRICHETA(pai cu ce aprind tigara ? :lol: ) |
Re:
Quote:
Quote:
Sau poate explicatia o sa vina peste 9 zile Quote:
Quote:
PS:Daca mai continuati cu scandalul asta opresc concursul ! (singurul mod in care il pot opri este sa editez posturile cu pozele si sa il rog pe sponsor sa-si retraga premiul!) Deci va rog putin respect pt ceilalti! Daca se constateaza ca cinea a trisat va fi eliminat! (reclamatile se fac printr-un pm trimis mie si daca e nevoie il voi trimite mai sus)! |
Toto - BOD:am inteles..ma scuzi(ne scuzi.. :) ) ca am inceput sa na certam,nu e nevoie sa opresti concursul :wink:,eu cel putin voi sta in banca mea pana e gata :roll: !! succes :peace:
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:19. |
- Copyright 2026 4Tuning