![]() |
Re: Ford Focus Mk1 1.6 16v 2002
Salut. Pompa a fost 240 RON. Mecanicul la care am montat-o mi-a facut comanda de ea la pret de depozit, deci nu pret de magazin. A fost aftermarket dar nu mai stiu sa iti zic firma. Sa speram ca tine. P.S.: si a mea picura si mergea impecabil totusi masina, dar am zis sa nu ma risc si am schimbat-o.
|
Am dat 298 pe ea.LUK care se zice ca vine din fabrica.De montat n-am montat-o inca :)))
|
Poze cu negresa la zapada nu ai ? :D
|
Nu prea am de-astea :) Dar probabil voi posta una cu ea inzapezita, special pentru tine :-P
ON: Pana pe la jumatatea lunii martie nu prea o sa mai vada decat benzina. Cand da caldura umblam putin pe la evacuare+admisie, in limita bunului simt si a finantelor :) |
Quote:
Ms si scuzati ca m am bagat si eu peste voi! |
Ai pm. ;)
|
2 Attachment(s)
Sambata se monteaza. Va trebui facuta o brida de fixare ca sa stea cum trebuie, sa nu atarne pe acolo. Sper ca o sa sune bine si o sa faca serviciu. P.S.: Multumirile de rigoare userului giubau_v8 :-)
|
OOO frumos plamanul :) abia astept sa il vad si sa il aud pe masina :D
|
Sambata ii dam aer dal in masa :lol:
|
2 Attachment(s)
S-a montat K&N-ul fara a se distruge nimic din tubulatura masinii (multumesc tuner-man ;) ). Suna foarte-foarte bine dupa gustul meu. Sunt un zambet tot acum :D
|
si comportamentul masinii s-a schimbat? in special cand motorul este cald bine?
|
Vine perfect acolo :P
Cred ca da vreo 6 cai frumosi :lol::lol: |
Cai putere nu da sigur:-) Poate mi se pare mie, dar raspunde un pic mai bine la accelerari (chiar cand e motorul incins bine de tot).
|
Modificare admisiei si evacuarii pot chiar scadea puterea masinii daca nu exista remapare. Nu cred ca vorbim aici asa de "performant" deci tot ce poti sa scoti din filtrul ala e un sunet mai mare din admisie deoarece nu mai ai carcasa, urcarea mai rapida a turatiei , o temperatura mai scazuta a motorului si implicit un consum mai mare . Numai bine
|
pozitionarea filtrului de aer la zetec nu prea recomanda folosirea unui filtru fara carcasa. daca esti atent, traseul admisie este astfel: aerul proaspat este luat prin acel tunel pus fix deasupra grilei, apoi este condus catre filtru, dupa care intra in admisie. nu degeaba au folosit tot traseul, pt ca motorul nu are nevoie de aer cald, ci de aer mai rece. nu se referea nimeni ca un con iti creste puterea motorului, la fel cum nici o evacuare nu face asta, insa se pot observa schimbari in comportamentul motorului (de ex mai lenes in ture joase, curba de cuplu usor schimbata etc)
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:31. |
- Copyright 2026 4Tuning