![]() |
Re: Xsara - TYF
Quote:
|
14 Attachment(s)
some new pics....
|
cand ai stil...ai stil, ce sa mai 8) ....apropo de ultima poza, sa nu vad alb-rosu in fata ochilor:shakefist :shakefist :lol:
|
nu are legatura cu masina.....:):):) si nici masina cu fotbalu'...plm sunt facute cu cociocu meu de tel
|
2 Attachment(s)
Auchhhhh...............
|
marfa masina, nishte pleopare cand vin?k park sunt ciudate farurile asa...
|
bai asta cu masina tuning...mai da si tu un telefon...acum k esti racer...i ai uitat p aia sub 90 d cai :P?
|
iaaaaaaaaaa uite cine e aici...:))))
|
mai da bai asta..racerule si tu un telefon knd esti liber
...sa stam si noi la o tigara d vb...astept...sosea uda..si inghetata...k sa mergi de a latu:-P |
felicitari ... e frumoasa masina... dar e ceva ce nu-mi place: Litere Chinezesti sau Japoneze pe o frantuzoaica.:blink::blink::tears::tears:..
|
Quote:
Vezi cum e cu frantuzoaicele .......2.0HDI...si pe Peugeot Partner face ravagii:))..... |
Trebuie sa ne miscam mai repede ca acuma vine aprilie si show-ul;)
|
aprilie pe naiba nu vezi k ne-a lovit cu martie.......
|
frumoasa masina. are ceva in ea xsara de o face sa arate beton dupa modificari :-P
pacat ca am si eu una care imi place la nebunie, dar se pare ca nu se vinde :sad: P.S.: arcuri fata iti mai trebuie sa nu mai stea pe spate 8) |
faina,parca iar sta bine cu negru pe capota si plafon :-) poate si niste jante cu buza lata in rest foarte reusit kitu bafta in continuare ;)
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:36. |
- Copyright 2026 4Tuning