![]() |
Re: Unde spalam masina in Cluj - Spalatorii de calitate
mai este o spalatorie pe fosta Cehoslovaciei(Teodor Mihali),cum mergi spre podu ala mare,chiar inainte de intersectia cu dorobantilor,pe partea stanga,intr-o curte.Este afara un banner mare,se numeste Rafa parca.Spala f.bine acolo,eu tot acolo imi spal masina si sunt f.multumit
|
Atentie la spalatoria "Tip-Top" de pe langa biserica Sf.Mihail, ca au obiceiul sa zgarie masinile...creka cu terminatia de la jet(a patit un prieten cu o Fabia:x ) si deobicei curatza interiorul la fel cum era cand ai intrat cu ea in spalatorie:???: (patit eu).TAke care la jet!!!
|
este vreo spalatorie in cluj care foloseste buretele si nu spuma activa?
|
este....la WSW cum cobori pe varianta zorilor-manastur...jos,inainte de sensu giratoriu pe partea stanga......ii si vulcanizare acolo...alta nu stiu daca mai este
|
Quote:
|
i f bine plasata aia ( exact langa unde stateam eu) .. sefu vostru i un om chiar de treaba si o stiut cum sa-si investeasca banu ca sa produca .
Serviciul este super. |
Quote:
|
parerea mea :da sant de acord cu voii anul trecut doar acolo spalam masina...chiar ii cea mai buna spalatorie,dar in primavara a cam dat chix cu niste copii pe care i a angajat....dar shi au revenit...shi mai e o spalatorie pe fabricii d zahar...ceva mai sus d camine,intr o curte,numai cu programare...e ceva mai scump dar curata tot ce tine d masina,un spalat complect e 40ron ....
|
ce mai tare spalarori e in Ghiorgeni acolo la mercur da sa deschis si una in Plopilor u baetii fac treaba.............
|
Quote:
|
Quote:
acolo... kiar ii cea mai naspa... atata tot ca e non - stop, dar in rest.. si si murdara.. in comparatie cu altele... si nici nu te primesc bine, si cateodata nici nu te baga in seama... |
la fel ca si pe cehoslovaciei.. varianta zorilor manastur pe partea dreapta la coborare, cladirea mare.. de birouri probabil... pretz ok si ai si ceva moca la cateva spalari.. (parerea mea, nu dati cu pietre! :p)
|
ATENTIE! spal masini in fata blocului, calitate garantata pret mic de tot.
|
mai este inca o spalatorie.. e cam scumapa.. dar.. e de calitate.. cum dai sa mergi in cartodrom... pe stanga.. pe strada cu sc de soferi alfa.. plus ca e deschisa pana la ora 22:30
are numai aparatura de ultima ora... |
Quote:
spalatoria nova.. de pe dorobantilor.. are si burete, si foloseste si spuma activa... inca te intreaba ei.. cum preferi sa ti-o spele... |
| All times are GMT +2. The time now is 08:09. |
- Copyright 2026 4Tuning