![]() |
1 Attachment(s)
este o masina care la vremea ei a doborat multe recorduri de viteza, cam peste 230km/h din cate mi-aduc aminte, a fost ultima creatie a unei firme care a si dat faliment dupa crearea acestui model in anul urmator. A fost creat ca o replica masinilor Ferrari, Rolls-Royce si Maserati.
Avea ceva revolutionar la vremea ei, discuri de frana pe fata de serie. Printr-un sir de evenimente modelul a fost trecut prin diferite conduceri, si patroni si in 92 a murit definitiv. Ce este? P.S. dati click pe link, sa vedeti poza. am tot incercat sa repun poza dar nu merge |
Re:
Quote:
|
este Studebaker Avanti R-3 :) korekt?! :D
|
2 Attachment(s)
:yikes: :yikes: :yikes: :bunch: :flamed: uuuuhhhh damn! o poza...mai degraba sa ghicitzi cat are tanti la....:) la pantof :D :P :oops:
in fine,uite si masina...:) |
Mazda Xedos ( Mazda 9 ) Daca da, buzz me pe messenger sa bag poza, se poate sa fiu invizibil :D
|
sau MAZDA PROTON
se mai intalneste pe la taxi-uri prin bucuresti.....dar nu mai stiu la ce firma :P |
Re:
Quote:
|
Zoom-zoom hai ca Stude. Avanti era destul, ca e R-3 asta nu putem sti for sure pt ca se refera doar la motorizare
|
1 Attachment(s)
Gata! XXDADIXX = ID de yahoo se vede si in profile!
|
cam greu..., seamana oarecum cu peugeot 403 Coupe Pininfarina, Coupe-ul cabrioletului lui Columbo :lol:
|
Astept numele producatorului si modelul care se termina cu Pininfarina!
|
Fiat 1100 Pinifarina TV
|
ala-i baga poza :D
|
1 Attachment(s)
nu prea am timp sa caut ceva mai complicat ... asa ca pun iar una simpla tare
|
1 Attachment(s)
Wartburg 1000
Mersi! Asta-i: |
| All times are GMT +2. The time now is 14:27. |