Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Dyno Tuning (https://forum.4tuning.ro/175-dyno-tuning.html)
-   -   Seat Leon 2 Cupra pe dyno la MasterTuner (https://forum.4tuning.ro/175-dyno-tuning/39399-seat-leon-2-cupra-dyno-mastertuner.html)

AlecsM 11-05-07 11:43

Re: Seat Leon 2 Cupra pe dyno la MasterTuner

Quote:

Originally Posted by mpa (Post 895475)
Masina merge mai bine decat orice GTI "tunat" pe care lam probat pana acum. Chiar si editie aniversara. Felicitari.

multumesc sunt incantat sa aud asta ...oricum ...surprinzatoare masina ta si sper k accepti revansa :D !!!

cristian_seven 11-05-07 17:51

Quote:

Originally Posted by mpa (Post 895475)
Masina merge mai bine decat orice GTI "tunat" pe care lam probat pana acum. Chiar si editie aniversara. Felicitari.

Tunate unde? Ca e diferenta al dracului de mare. Cele de la TCM sunt varza.

mpa 12-05-07 02:44

Cu siguranta dar nu te astepta sa stau astept asa degeaba pana atunci. Am de imbunatatit un rezultat cu colegii de zbor de aseara.

Scuze de OT dar e amuzant:
Ca sa iti raspund. Sunt tunate la motor si fulgerate la exterior. Cele de la TCM sunt varza. Imi pare rau dar nu ma pricep la de astea. Daca spui tu cred ca trebuie sa te credem pe cuvant. Poate ne explici si noua totusi cum ai reusit tu sa deduci asa ceva. Leai luat pe toate la rand si ai executat o cursa demonstrativa?
Apropo mie unde imi recomanzi sa imi fac softul. Am un mobil nokia si nu merge prea bine.

yoda 12-05-07 09:21

Quote:

Originally Posted by mpa (Post 897087)
Cu siguranta dar nu te astepta sa stau astept asa degeaba pana atunci. Am de imbunatatit un rezultat cu colegii de zbor de aseara.

Scuze de OT dar e amuzant:
Ca sa iti raspund. Sunt tunate la motor si fulgerate la exterior. Cele de la TCM sunt varza. Imi pare rau dar nu ma pricep la de astea. Daca spui tu cred ca trebuie sa te credem pe cuvant. Poate ne explici si noua totusi cum ai reusit tu sa deduci asa ceva. Leai luat pe toate la rand si ai executat o cursa demonstrativa?
Apropo mie unde imi recomanzi sa imi fac softul. Am un mobil nokia si nu merge prea bine.

OT : pe cuvant ca devii penibil!omul are o parere ...iar ea trebuie respectata!
pot sa-ti raspund eu, inaintea lui...DA, MASINILE FACUTE DE VOINEA SUNT VARZA!mai are si reusite ...DAR SOFTUL NU E FACUT DE EL CI DE COLABORATORII LUI!!

iar pt nokia poti incerca la motorola...doar esti expert in transplanturi! ;)

p.s.mai bine tunate la motor decat fulgerate la exterior! ;)

yoda 12-05-07 09:22

Quote:

Originally Posted by cristian_seven (Post 896411)
Tunate unde? Ca e diferenta al dracului de mare. Cele de la TCM sunt varza.

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

mpa 12-05-07 13:21

Credeam ca mottoul tau e race.... not talk
Parca stabilisem sa ne vedem, tu cu masina ta cu soft bun si eu cu frankenstein al meu....
Eu zic sa lasam jignirile pentru dupa....
Daca cumva "penibil" era un compliment, te rog sa ma ierti ca am interpretat gresit.

AlecsM 13-05-07 11:46

vedeti ca alta e tema thread-ului, nu cine stie sau nu sa faca soft ! ca sa nu incep si io cu "softistii" astia !!!

yoda 13-05-07 18:02

Quote:

Originally Posted by mpa (Post 897410)
Credeam ca mottoul tau e race.... not talk
Parca stabilisem sa ne vedem, tu cu masina ta cu soft bun si eu cu frankenstein al meu....
Eu zic sa lasam jignirile pentru dupa....
Daca cumva "penibil" era un compliment, te rog sa ma ierti ca am interpretat gresit.

ultimul OT!!
n-am zis niciodata ca masina mea are un soft bun!!!ci foarte bun! :lol:
iar despre intalnit...sa-ti amintesc ca ai fost sunat de Achim miercuri seara sa ne dam, asa cum imi merge mie acum, prost...dar ai refuzat!
de jignit l-ai jignit pe cristian-seven...eu doar te-am atentionat! ;)

see u in verry short time!

mpa 14-05-07 00:09

Pai daca ai numarul sa ma suni direct! E mai practic asa;)

All times are GMT +2. The time now is 02:31.

- Copyright 2026 4Tuning