Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Dacia (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia.html)
-   -   my car ....din "79 (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia/39394-my-car-79-a.html)

cosmin_cosmin_1 06-06-07 12:38

Re: my car ....din "79

fa-o exact ca cea din avatarul tau, si nu-ti mai trebuie nimic!

FIGHET 06-06-07 12:46

parerea mea ar fi so lasi asa cum este ea sau mai mult sa mergi pe mina celor ce a construito simpla si so faci cumeste ea din n fabrica poate cu mult nichel pe ea sa fie mai originala ar fi mai bine asa decit sa pui pe ea eleron sau nu stiu ce alceva ar fi mai adevarata tipul ala original

lord_hades 17-09-07 20:59

oricum ideea e sa o las cat mai simpla ,si oricum eleron pt ce dracu sa ii pun ca nu e avion :lol: si nici nu da bine ... tot ce as vrea pe ea sunt niste cauciuguri mai late si un pic mai culcata :D

Nastase Bogdan 19-09-07 18:24

Jos pleoapele de pe faruri si cauta niste oglinzi originale si bare nichelate;)
Daca vrei iti pot lasa un nr de tel de unde iti poti procura multe accesorii originale..in rest masina e ok:-)

Emyl 19-09-07 18:50

salut imi place masinutza ta ... e misto interioru ... bafta in continuare

lord_hades 19-09-07 21:47

2 Attachment(s)
[QUOTE=Nastase Bogdan;1108808]...... cauta niste oglinzi originale si bare nichelate;)
:D oglinzile le-am schimbat deja cu cele cromate care erau inainte ,acuma urmeaza barile sa le cromez sau daca as gasi cromate in stare buna :???: dar nu prea cred. si pleoapele nu prea le mai pot da jos :cry: ca le-am prins mai demult f bine ,dar mie imi plac cum da pe ea si nu ma influenteaza negativ noaptea ;)

florin_cars 20-09-07 08:22

depinde cat ai da pe niste bare din ~'80, masina are max 35-40.000km, a stat numai in garaj. Din pacate proprietarul(care e si primul...si nici nu are carnet)...n-a vrut sa mi-o vanda la pretul cat i l-am oferit(avea nr vechi..nemiscata de peste 15 ani) si a radiat-o la domiciliu...k asa e el..mai dus cu pluta, vrea sa scoata mai mult...deci dk t intere niste bare BUNE(asa mi le amintesc) fa-mi o oferta maxima pe PM, ii zic la om(...e vecin la sat cu tata-miu) si poate le vinde...DK nu i se pare cumva k poate nici astea nu merita chinul..k asa face si cu animalele...nu le da pe nimic..da' le face de sute de kg :lol:...off..prostia omeneasca :oops:

lord_hades 20-09-07 20:18

dar daca nu vrea sa o vanda .. atunci o dezmembreaza :???: ms pt informatie :D

daman 22-09-07 12:15

de unde ai luat capacele metalice pt roti? ca eu am cautat .... :sad: si nu am gasit nicaieri. sau poate stie vreunul unde se pot gasi de cumparat noi

lord_hades 22-09-07 14:56

Quote:

Originally Posted by daman (Post 1113155)
de unde ai luat capacele metalice pt roti? ca eu am cautat .... :sad: si nu am gasit nicaieri. sau poate stie vreunul unde se pot gasi de cumparat noi

capacele alea au fost impreuna cu masina 8) , incearca prin piete de vechituri daca ai asa ceva pe langa tine sau pe la dezmembrari ;)

shorty_23 10-10-07 22:47

masina arata ff bn...chiar imi place,curata,ingrijita...un sg lucru o stik....banda aia d p faruri...ii sta aiurea cu ea.in rest e super.bafta in continuare!

lord_hades 11-10-07 22:05

Quote:

Originally Posted by shorty_23 (Post 1143343)
masina arata ff bn...chiar imi place,curata,ingrijita...un sg lucru o stik....banda aia d p faruri...ii sta aiurea cu ea.in rest e super.bafta in continuare!

in realitate arata mai bine decat in poze ... si banda aia aia e facuta din piele neagra care candva am prins-o cu ceva adeziv se pare f bun din moment ce nu le pot da jos :rolleyes2 , (noroc ca imi place cum se vede si nu le dau jos ;) ), plus ca nu ma afecteaza deloc pe timp de noapte :D

montero 13-10-07 04:02

un volan sport si o sa arate super-bine , bine deja arata

expres 02-01-08 23:37

dacia ta imi aduce aminte a lui tata ..r.i.p ...era la fel de intretinuta numai k nu avea faruriri dastea si barile erau nichelelate ..:P .... si acum am niste piese de dacie pe la subsol :)) ..o gramada kiar :))

RobertRFG 02-01-08 23:44

frumoasa masina ai daca ai mai micsora garda la sol ar da super bine(pacat ca nu ai barile nichelate,poate gasesti ca ar arata super)bafta in continuare:)

All times are GMT +2. The time now is 18:52.

- Copyright 2026 4Tuning