![]() |
Re: GTA MultiPlayer
Quote:
|
Re: GTA san andreas patch
am o problema la el ... ma joc merge okei ... cand dau quit game ... mi se reseteaza compu :|
|
GTA SA Real
Google -> ovisebdan -> click pe primul link -> va duceti la sectiunea Grand Theft Auto -> Proiecte Terminate -> GTA San Andreas Real -> jos este un link catre un thread de pe un forum unde gasiti link-uri de download pt GTA SA Real in curand o sa apara si GTA SA Real v2 |
helppp
cum joc san andreeas in multi player? cum bag mashini??? da'mi shi mie un mesaj pe prv plz ms anticipat |
De unde iau patchul shi cum pot sa joc online?
|
Aloooooo astept ajutor
|
Quote:
in multiplayer joci folosind Multi Theft Auto (Google) nu poti juca in multiplayer decat cu jocul original (in sensul ca nu e modificat) |
vezi k am dat eu mai multe date despre gta multiplayer in threadul asta mai vechi https://forum.4tuning.ro/510-pc-games/39358-grand-theft-auto-san-andreas-mods-patches-and-co.html
|
care imi zice si mie unde pot gasi scuterele in san andreas...am cautat de ma doare capu nici macar scuterul de la pizza nu-l gasesc:((((((.....pls help me
|
G-Unleashed Powaa! All you need for GTA!
http://www.g-unleashed.com/index.php...ocations#bikes |
tocmai am fkt o mare prostie am vrut sa pun un mod pe san andreas si am uitat si fk backup la fisierele din joc...si modu nu merge cand intru in joc imi iese afara....care ma ajuta si pe mine si imi da folderu script si fisierul cargrp din folderul data:sad: au numai 4mb deci puteti sa le uplodati pls
|
eu sugerez o reinstalare sau sa ti se trimita fisierele pe PM
|
si prin pm sau sa-mi dea cineva o adresa de mess ca intru sa mi le dati pe mess:D
|
poti downloada fisierele folosind DC++
|
Originally Posted by XTR3M3
am o problema q san andreas lam jukat de 5 ori si ieri lam pus din nou de pe acelasi kit nu mai merge cand sa intre in meniul principal da eroare send dont send am luat alt kit ba chiar unul deja instalat si nimik...((( va rog ziceti stie cineva ??? exact asta am patit-o si eu....am resinst windowsu si a mers....sport la treaba eu nu de multmi-am reinstalat windows-ul si imi tot iese din jok inainte sa imi intre in meniu...am dld 3 versiuni dar aceasi prob...si mai m-am jucat de mai mutlte ori...de ce nu merge?ca eu am pofta de un san andreas...please help me.... |
| All times are GMT +2. The time now is 22:49. |
- Copyright 2026 4Tuning