![]() |
Re: E30 - 316 -total rebuild with M50B20 - turbo
Nu te intereseaza o punte spate cu discuri de e30, eu in mom de fata mi-am cumparat punte de compact si o s-o scot la vanzare pe a mea, dar cam peste vreo luna asa.
|
o am deja de vreo luna , acum lucru la ea , o bara stabilizatoare spate m-ar interesa daca ai :)
|
Multa bafta, oricum faci ceva frumos acolo, dar trebuie sa ai muuuulta rabdare cu ursul :). Din pacate nu am, dar daca aud sau imi pica in mana una, te contactez.
|
Bara "stabilizatoare" dintre oalele de pe spate (din portbagaj) este inutila. Mai bine investete in una de otel pentru fata.
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
Jucaria a ajuns la garaj , incep pregatirea pt vopsit si roll cage
|
Blanaaaaaaa
|
Imi recomandati ceva bari de fibra sau alte variante ???
|
Quote:
https://forum.4tuning.ro/643-masina-m...om-by-epu.html |
nu ma grabesc masina e la rollbar , pana o vopsesc , pana pun motorul .... ohoho .. nu ma grabesc !!!
ideea e ca va trebui cumva sa-mi fac locasul pt intercoler , merita sa le stric alea de M ?!?!? |
3 Attachment(s)
E gata si teava , super meseriasi baietii si foarte seriosi , big like !!!
|
Quote:
NU inteleg rolul tevi din masina ta daca ai omis 2 puncte esentiale la un E30: -nu-ti ofera protectie impotriva stalpilor de la parbriz(in caz de rasturnare), -nu intareste oalele fata cand este foarte cunoscuta problema cu deplasarea lor din cauza suspensiilor sport si a greutati motorului in 6. Nu sunt rautacios dar ma gandesc ca poate nu sti asta fiind "novice" in E30,nu este tarziu sa remediezi macar punctul 2 atins de mine,sa nu crezi ca traiesc cu impresia ca eu le stiu pe toate in cea ce priveste modelul E30! Bafta in tot ce ti-ai propus. |
Da , stiu pb cu oalele fata , am intarit acolo jos cu tabla de 3mm , sus vine montat strutbar , pt o masina de strada era important sa nu se vada rolbarul de aia nu am facut arcadele de la parbriz , inca o data ma repet nu vreau o masina de circuit sau vtm sau alte competitii , vreau o masina de strada cu care sa ma distrez .
|
1 Attachment(s)
Buna ziua!
Recent am achizitionat si eu un ursulet din 89 si as avea nevoie de o baie de ulei daca ma poate ajuta cineva |
Quote:
insa daca tu ai luat deja aceasta decizie , iti urez bafta si sa te tina bielele cat mai mult :lol: :lol: :D :D ...Succes si sper sa iasa bine :D |
| All times are GMT +2. The time now is 20:39. |
- Copyright 2026 4Tuning