![]() |
Re:
Quote:
Quote:
|
Re:
Quote:
Sti tu ceva dar esti departe de adevar. |
Re:
Quote:
Vorba multa, multa saracia omului. Un Astra de 150cp il accepti ? Unde si cand ? Ca vorbesti prea mult. |
Re:
[quote=\"Marinica\"]Cuplul nu conteaza decat la tractoare(sa fie cat mai mare la turatie cat mai mica), la masinile sport conteaza ca, cuplul sa fie la o turatie mai mare si pe o plaja de turatii cat mai mare(ca sa te poti baza pe masina cand dai si tu o inferioara...) Si tipul cu Honda nu stiu de ce se lauda atata, pana la urma sunt masini si masini(nimeni nu stie ce e sub capota lor). Deci mai gandeste-te, pana sa provoci toata lumea.[/quote
Marinica du-te tata si fa putina nanita ca poate ti-e somn, pentru masinile de strada cuplu conteaza, pt dragstere care au cai mai multi decat Nm nu conteaza.. oricum tu nu ai nici o treaba cu masinile. :D |
vecule dar sti prea bine ca nu mai am masina! cu ce vrei sa ma dau cu franta? cu tractorasul?
daca vrei ma dau cu tine cu cielo pentru ca suntem pe acolo! ce zici? cielo vs elantra???? hai pune poneii in miscare si astept un raspuns!! |
vec-ule am eu o vectra ptr frantza...cred ca o stii (din cate am auzit masina ca i-a dat-o lu frantza a luat-o de la vectra asta de care zic eu) si apropo stai sa-mi fac masina si la primul drum de buc vedem ce poate frantza asta ca am vazut ca lu sad-u i-a dat-o la legale.
|
Intrebare: who is Frantza ?! :oops: GSi-ul cu numere de France, de care zicea Andrei la Baneasa \"Au, ma impacheteaza asta!\" ?
|
pacat ca ai vandut masina.... :evil:
mai vroiam si eu o data. :wink: |
lasa lasa vivi ca iti pregatesc eu ceva! de fapt sti despre ce e vorba dar se modifica anumite aspecte in datele problemei!!
come prepared :lol: |
Provocare incheiata.... ca nu mai exista obiectul provocarii...
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:58. |
- Copyright 2026 4Tuning