Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Dacia (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia.html)
-   -   B 28 BPO Dacia Concept (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia/39172-28-bpo-dacia-concept.html)

dooms 08-05-07 04:20

Re: Dacia Concept

nu vreau sa te descurajez dar cred ca ai MULT de munca la ea....si ca sa iasa ceva deosebit.....sper sa te tina si buzunarul...

giany_TM 09-05-07 22:52

Mai frumoasa masina,e de perspectiva si fao cum vrei tu,nu stiu ce sfat sa iti dau ca nu stiu ce stil vrei sa adopti,daca pleci pe ideea de old school sau fast-furios asa ca .....cand sti ce vrei anuntane si atunci putem sa iti dam ceva sfaturi,oricu masina trebuie personalizata cum iti place tie.

Preparatul 09-05-07 23:02

pai nu vreau ceva gen master tuning..ceva finutz..

Preparatul 09-05-07 23:03

lasata....jante ceva frumos nu impopotonata

canny 09-05-07 23:18

masina ta are o culoare care pe mine ma dispera, desi sunt care zic ca pe dacie nu da bine
da jos rechinasu ala (antena) si folosestete de culoarea masini si pune accesorii frumoase cromate care sa faca contrast si sa iasa in evidenta, clantele cromate, ornamentul de la usi ala cromat(burlanu ala), stergatoare cromate, capatu de la esapament ,cautati niste oglinzi cromate , daca tot vrei sita vopsesteo neaparat in negru ca va fi mai subtila si va da mai bine, asa gri se vede... prea mare, iati in fata un spoiler din acela de plastic simplu ce se pune sub bara de metal (este si din fibra dar cauta din plastic) , laso mai jos si vopsesteti gentile ori cu buza gri ori in alb
eu zic ca ai avea o masina frumoasa cu costuri mai mult decat mici
sfatul meu
bafta !!!

Preparatul 11-05-07 23:12

pai nu mai am maska aia am o maska neagra acum si da mult mai bine cu ea ,jantele vreau sa le fac saptamana sta sau daca nu ii pun capace de matiz,stergatoarele sunt de solenza :( poate doars a le cromez eu ..pai rechinaju ala e antena...si daca il dau josh ramane urma unde a fost..unde gasesc ornament dala cromat??

Preparatul 11-05-07 23:14

vreau sa ii fac ushile cand le inchid sa nu se mai auda a tabla chiala sa se auda ca la logand e exemplu..stie cineva cum pot sa fac??

bolidu' 11-05-07 23:51

Quote:

Originally Posted by Preparatul (Post 896824)
vreau sa ii fac ushile cand le inchid sa nu se mai auda a tabla chiala sa se auda ca la logand e exemplu..stie cineva cum pot sa fac??

dai intai cu ulei cu o seringa sa intre prin toate incheieturile apoi le manjesti bine cu vaselina dar ai grija sa iti ramana gaurile de scurgere a apei neinfundate.astfel impusti doi iepurin de odata:nu-ti mai ruginesc usile si nici nu mai suna a gol.

coste_ursu 15-05-07 09:41

bah imi place ca culoarea ii neagra. sau ma insel??? in orice caz bafta. un sfat de la mine: PUNE GENTI. fac totu la o masina. cum vrei u. mai vb. cius

giany_TM 18-05-07 22:13

In legatura cu usile, incearca sa pui folie de Dinamite (dinaia ce se pune pt muzica) cel mai bun insonorizant :P ! Lipesteo pe fata de usa pe interior si nu o sa mai auzi nimik nici macar motoru ^ ^ . ( Bafta )

Preparatul 22-05-07 19:40

culoarea e albastru inchis..tenta de mov..

giany_TM 23-05-07 00:42

Na ai mai facut ceva pe la masina? mai zii si tu ceva .Si au dreptate baietii Jenti si trintesteo cit mai APROAPE DE STRAZI restu ai tu atita imaginatie sa tio lucrezi b.BAFTAAAAA

Preparatul 23-05-07 10:27

nu prea am mai avut timp sa-i fac la exterior..in interior am mai lucrat putin
i-am cumparat cd /////Alpine si boxe sony xpload 100w rms urmeaza statie subwoofer si condensator,o sa-i pun si jante vreau ceva in genu la alea de pe dacia dedicatie..stiti pe cineva care vinde jante dalea?
ms mult

nu_stiu 27-05-07 16:45

jantele alea se gasesc la carefour, dar eu zic k faci prostie cu alea incearca sa treci pe 4 prezoane si gasesti destule jante pe 4 prezoane daca nu vezi k s-a mai discutat, sunt unele jante misto de la aro 10 tot in 3 prezoane si vin bine pe dacie!!!

Preparatul 27-05-07 16:47

poti adauga poze cu ele pls ca eu nu le stiu pls pls

All times are GMT +2. The time now is 23:09.

- Copyright 2026 4Tuning