![]() |
hmm.. las` ma pe mana noastra ;) in 5 min o facem sa se razgandeasca 8) :lol: :lol: :lol:
|
Erghh lasa,mai bine faceti pe altele sa se razgandeasca :) :) :lol: :lol: :lol:
|
Auzi bre....Baiet ca mine asa serios...frumos,destept....masina,casa,firma,bani. ..finutz,dragutz...nu mai gasesti cat traiesti!.....Bine nu ma rezum numai la exterior..ma refer si la suflet si la felu de a vorbi,da sti a se purta cu o fata..... Si chestia cu \"dar ea doar in unul singur are incredere \" o spuneam la 5 ani....Hai zii ceva despre ea...baga o poza,sa te mandresti cu ea,eventual...un pm cu date despre ea.....ce dracu..doar suntem aici totzi,suntem unitzi...nu?
|
haha glumeam mai,vroiam sa sublieniez ca Iesencele sunt fete f frumoase,poza cu ea deocamdata nu am dar in rest ce pot zice,e frumoasa e simpatica foc etc etc :D:D btw stie cineva cate ore fac cu trenul din Buc pana in Iasi??
|
face multe..dar ramai tu acolo...vii cu trenu la fata..lasa ca iesim noi cu masinile!o scoatem in orash,un suc pizza,discoteci...cluburi....masini multe...lasa stai acolo....hai da in privat detalii!
|
Re:
Quote:
|
Do not worry si eu am mashina, ....tot tacamul,doar ca mai trebuie cateva luni sa imi i-au carnetul ;)
Btw ziceti niste cluburi klumea daca tot sunteti pe acolo sa stiu unde scot fata ca nu prea cunosc iashul. @Singurelu: Pai bine mai,tu baiat frumos cu firma etc.... nu poti gasi gacici klumea,trebuie sa apelezi la altii sa iti dea numere de fon ale gagicilor?? :P:P shame :D:D:D |
pan ce`tzi iei tu carnetu ala......se face la anu.....asea ca....hai baga mare...zii asl pls!!........si vezi.... soferii adevaratzi nu iau din prima..asa ca baga mare...multa bere si ..distractie....cluburi din Iasi....??baga privat cu ea..si `tzi zic :d cele mai tari......dar pan vii tu le cunoaste cu mine!!! :wink:
P.S....daca te uitzi la FEMEI/Poze cu ....bla bla/Vezi la SINGURELU ce zice...ce gajici am avut si ce am...acu am 2.....a 3-a e pe vine....+ a 4`a carei \"cea mai buna amica\" dar am grija sa ma distrez si cu ea! |
Bine uite,iti zic doar ca e din iashi si ca invata la un liceu.
|
bon ...bon...baga liceul si semnalmente....ca de restu...(ochii..paru..inaltimea...ceva punte ce`o descriu.....) ca ti`o aduc eu pe forum!
|
Re:
Quote:
|
Ma eu zic ca acum ai destule detalii :D
PS:3 gagici eu zic ca sunt de ajuns. |
Re:
Quote:
Ejti nebun...astea`s detalii....Stii ca`n Iashi sunt de 2 ori mai multe fumei ca barbatzi..Think dat....!Bucale e gol!!! |
Use the force my friend si vei reushit :D
|
Intrati naibii pe IRC !!! XS .. fa curat si aici pls :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:24. |
- Copyright 2026 4Tuning