Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Iasi (https://forum.4tuning.ro/36-iasi.html)
-   -   Atractiile Iasului (https://forum.4tuning.ro/36-iasi/3917-atractiile-iasului.html)

LaMishto 10-03-05 19:19

hmm.. las` ma pe mana noastra ;) in 5 min o facem sa se razgandeasca 8) :lol: :lol: :lol:

Alexc2vtr 10-03-05 20:10

Erghh lasa,mai bine faceti pe altele sa se razgandeasca :) :) :lol: :lol: :lol:

Singurelu 10-03-05 20:26

Auzi bre....Baiet ca mine asa serios...frumos,destept....masina,casa,firma,bani. ..finutz,dragutz...nu mai gasesti cat traiesti!.....Bine nu ma rezum numai la exterior..ma refer si la suflet si la felu de a vorbi,da sti a se purta cu o fata..... Si chestia cu \"dar ea doar in unul singur are incredere \" o spuneam la 5 ani....Hai zii ceva despre ea...baga o poza,sa te mandresti cu ea,eventual...un pm cu date despre ea.....ce dracu..doar suntem aici totzi,suntem unitzi...nu?

Alexc2vtr 10-03-05 20:38

haha glumeam mai,vroiam sa sublieniez ca Iesencele sunt fete f frumoase,poza cu ea deocamdata nu am dar in rest ce pot zice,e frumoasa e simpatica foc etc etc :D:D btw stie cineva cate ore fac cu trenul din Buc pana in Iasi??

Singurelu 10-03-05 20:52

face multe..dar ramai tu acolo...vii cu trenu la fata..lasa ca iesim noi cu masinile!o scoatem in orash,un suc pizza,discoteci...cluburi....masini multe...lasa stai acolo....hai da in privat detalii!

LaMishto 10-03-05 20:58

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Singurelu\"
face multe..dar ramai tu acolo...vii cu trenu la fata..lasa ca iesim noi cu masinile!o scoatem in orash,un suc pizza,discoteci...cluburi....masini multe...lasa stai acolo....hai da in privat detalii!

:lol: :lol: l`ai terminat! :lol: Alexc2vtr, faci cateva ore.. chiar daca fata merita, da`ne macar un nr de tel! ;)

Alexc2vtr 10-03-05 21:00

Do not worry si eu am mashina, ....tot tacamul,doar ca mai trebuie cateva luni sa imi i-au carnetul ;)
Btw ziceti niste cluburi klumea daca tot sunteti pe acolo sa stiu unde scot fata ca nu prea cunosc iashul.
@Singurelu: Pai bine mai,tu baiat frumos cu firma etc.... nu poti gasi gacici klumea,trebuie sa apelezi la altii sa iti dea numere de fon ale gagicilor?? :P:P shame :D:D:D

Singurelu 10-03-05 21:06

pan ce`tzi iei tu carnetu ala......se face la anu.....asea ca....hai baga mare...zii asl pls!!........si vezi.... soferii adevaratzi nu iau din prima..asa ca baga mare...multa bere si ..distractie....cluburi din Iasi....??baga privat cu ea..si `tzi zic :d cele mai tari......dar pan vii tu le cunoaste cu mine!!! :wink:

P.S....daca te uitzi la FEMEI/Poze cu ....bla bla/Vezi la SINGURELU ce zice...ce gajici am avut si ce am...acu am 2.....a 3-a e pe vine....+ a 4`a carei \"cea mai buna amica\" dar am grija sa ma distrez si cu ea!

Alexc2vtr 10-03-05 21:10

Bine uite,iti zic doar ca e din iashi si ca invata la un liceu.

Singurelu 10-03-05 21:15

bon ...bon...baga liceul si semnalmente....ca de restu...(ochii..paru..inaltimea...ceva punte ce`o descriu.....) ca ti`o aduc eu pe forum!

LaMishto 10-03-05 21:18

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Alexc2vtr\"

mda, maine sigur o gasim.. cu siguranta nu sunt multe fete in liceele din iasi :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Alexc2vtr 10-03-05 21:20

Ma eu zic ca acum ai destule detalii :D
PS:3 gagici eu zic ca sunt de ajuns.

Singurelu 10-03-05 21:36

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Alexc2vtr\"

Ejti nebun...astea`s detalii....Stii ca`n Iashi sunt de 2 ori mai multe fumei ca barbatzi..Think dat....!Bucale e gol!!!

Alexc2vtr 10-03-05 21:39

Use the force my friend si vei reushit :D

TheSinner2 10-03-05 22:34

Intrati naibii pe IRC !!! XS .. fa curat si aici pls :)

All times are GMT +2. The time now is 13:24.

- Copyright 2026 4Tuning