![]() |
Re: Octavia 2 tunata...
9 Attachment(s)
de curand a mai intrat o skodita in familia mea. e o skoda fabia 1.6 sdi nu foarte dotata, ci luata special pt tuning. in 1-2 luni voi reveni cu poze proaspete cu tuningul fabiei. la octavia 2 am inceput sa lucrez la interior. poze voi oferii maine seara....toate cele bune;).....
|
4 Attachment(s)
aaa...era sa uit referitor la fabie am inceput tuningu' cu putina muzica deoarece era foarte slaba la capitolu asta....asa ca am investit ceva in sistemul audio...din fabrica avea doar 2 boxe slabe rau:)).......
|
faina investitie ;)
|
daca asa o tunezi ca si fabia :)
mno ..ceva unic, nu ce se gaseste la toata lumea .. si e cam SDI :) |
Quote:
|
Quote:
|
frumoasa masina unde ai tunato , mar interesa si pe mine si cam cat tea costat toata jmecheria :D :-P
|
cat tea costat tot tuningu
|
total la octavia 2-1500 euro la care se vor adauga banii de jante (1200 euro)
fabia-20 milioane cu tot cu montaj e vb de audio |
Quote:
|
si unde mai exact imi place cum arata si sunt dispus sa fac si eu ceva insestiti acum cat e vara :D:-P
|
ce jante ti-ai loat ?
|
am gasit jantele alea de golf 5 GTI la pret bun si sunt si noi....
cat despre exterior l-am aranjat la DXX BLUE....in bucuresti...www.skodatuning.ro sau 021.423.00.90. daca nu poti intra pe www.car-tuning.ro dar e mai indicat la prima firma ei ofera si garantie....si sunt si mai priceputi...acum se ocupa si cu folie....omologata tot tot tot...ramane sa ne auzim daca mai vrei detalii..... |
dar nu se pricep si la faruri , ceva genu angel ? eu am sa sun maine si sper ca in 7-8 zile sa fie gata :D
|
poti suna maine si intrebi daca iti pot face si angel eyes doar sa iti iei tu tubu si ei mai ofera si posibilitatea schimbarii ledurilor din bord din verde in alb si rosu....suna si intreaba si la ce te referi sa fie gata in 7-8 zile
? |
| All times are GMT +2. The time now is 16:25. |
- Copyright 2026 4Tuning