Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Zona tehnica Daewoo (https://forum.4tuning.ro/312-zona-tehnica-daewoo.html)
-   -   fum negru la cielo! (https://forum.4tuning.ro/312-zona-tehnica-daewoo/39067-fum-negru-cielo.html)

I5@k 06-05-07 12:32

Re: fum negru la cielo!

si becu cu PWR...pt ce e?? k pe ala as vrea sal leg la turometru si cand ajunge cam pe la 1600 rot/min....sa se aprinda..;))
dar el original pt ce e??

Lao 06-05-07 13:34

Eu nu am PWR in bord. Cum arată?!

I5@k 06-05-07 20:36

este in stanga detot(cu te uiti la bord k sofer).....langa cel care scrie ABS...
insa nu este legat....nu se aprinde....ink.....dar poti pune led si sal legi la ce vrei u...
dar ideeea mea mi se pare mishto....;)

Lao 06-05-07 22:59

Nu ştiu cum ai putea face ce vrei tu, dar acel PWR are un pin legat la + pe contact şi unul gol. După mintea mea, ar trebui ca celălalt pin să facă legătura la masă (-) când ajungi la o anumită turaţie dorită. ;)

I5@k 07-05-07 12:57

dak as vrea sa fac treaba asta nu mar interesa prea mult k i treaba de elctronist ...insa poti masura tensiunea la capat(unde ar veni ledu) la anumita turatie...si faci in asa fel incat cand ajunge la turatie dorita se aprinde ledu...

NWZeu 07-05-07 16:27

daca nu ma insel PWR ala nu are cumva legatura cu transmisia automata ???? sa caute cineva in carte ca eu nu o mai gasesc prin casa :(

Geo_ZGA 07-05-07 18:59

PWR nu cumva = power? scuze daca gresesc, dar mie asa imi suna. stai ca ma documentez si eu, m-ati facut curios

I5@k 07-05-07 19:10

geo si io tot aia cred k e....
insa ar fi fain atunci cand atingi 2000ture...si masina ia elan....sa se aprinda asa.;))

Geo_ZGA 07-05-07 19:12

Din pacate ce am eu e un manual mai vechi scanat. Cand am luat masina anul trecut mi-a dat de Matiz :lol: asa ca...nu-mi ramane decat sa ma uit acum in bord, dar probabil ca nu o sa constat decat ca am sau nu asa ceva...

Geo_ZGA 07-05-07 19:16

Dar am si eu o intrebare: de ce? De ce vrei sa ti se aprinda la turatie, si mai ales de ce la 1600? Nu mi se pare util...:(

Lao 07-05-07 21:29

PWR vine de la Power într-adevăr, dar se referă la programul "de tras" al cutiei automate. ;)

Chiar aşa, cu ce te incântă că se aprinde la o turaţie setată de tine?

I5@k 07-05-07 21:31

numa asa...sa semene gen shifter :D....numa de moft:D....mie unu imi place ideea

aXeL.ZeY 07-05-07 21:35

daca vrei sa faci ceva util pune un led rosu acolo si sa se aprinda cand ajunge turometru la redline parca la 6500 de ture era ...

Geo_ZGA 07-05-07 21:58

Ca tot suntem la discutia asta, stiu ca acum vreo 3-4 ani si-a facut un amic un turometru cu leduri parca la o Nova (daca nu ma insel). A scanat ceasul vechi, a scos o foaie cu scanul pe care a facut-o sablon si, pe exteriorul cifrelor (gradatia turometrului) a pus leduri (bine-nteles ca a facut montaj electronic pe placa de textolit parca). Nu mai stiu exact, dar parca de pe net zicea ca gasise schema. Si i se aprindeau ledurile exact cat urca limba turometrului (logic ca nu mai respecta fiecare gradatie, totul era aproximativ)

p.s: totul era "artizanal" si nu arata extraordinar, ca finisaje era mai urat ca cel original. Logic ca o hartie scanata si printata (chiar daca un print de calitate si bine decupat) nu va fi ca plasticul din fabrica. Dar ca idee...era f misto. aaa, ledurile erau verzi, galbene si rosii (zona rosie) in ordinea asta spre capat.

NWZeu 08-05-07 00:51

stiam bine deci :), si prea se bat campii cu shifterul ala, prea rau chiar ....
mi se pare ca el indica o defectiune a cutiei, nu stiu prea multe detalii (eu o am manuala) daca gaseste cineva cartea ...... se rezolva la fix

All times are GMT +2. The time now is 12:28.

- Copyright 2026 4Tuning