Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Tot ceea ce nu poate fi incadrat (https://forum.4tuning.ro/32-poate-incadrat.html)
-   -   Mergem la REFERENDUM!!! PRO sau CONTRA BASESCU? (https://forum.4tuning.ro/32-poate-incadrat/38998-mergem-referendum-pro-contra-basescu.html)

VaLeX 23-04-07 16:53

Re: Mergem la REFERENDUM!!! PRO sau CONTRA BASESCU?

Pro Basexu ! :D

RAZvan15 23-04-07 19:16

ma eu unu sunt pro Basescu si contra tariceanu care cauta in mare parte numai interesul lui ...
trebuie facut ceva si pentru tineri.. k d'aia pleca toti pushtii in strainatate !

SHOGUN-A8 23-04-07 23:30

Si eu sunt Pro-Basescu...dupa cate am vazut....si dupa ce am vazut ca generatia comunista si hotii nu-l mai accepta...inseamna ca trebuie sa fie bun :)
Oricum oamenii il iubesc si e cu ei n-au cum sa se puna hotii...
E ca in nuvela lui Negruzzi cu Lapusneanu...
"Oamenii sunt prosti, da multi" :D (vorba vine prosti....mai sunt si destepti :))

dogy_10 23-04-07 23:41

eu sunt contra.......intelegeti ca basescu din postura de presedinte nu prea poate sa faca nimic.....si nici nu am facut nimic.......eu sunt contra tariceanu......si sunt pentru votul uninominal

mihai134 24-04-07 13:46

multi de aici probabil sunt pro-Basescu intrucat au falsa iluzie ca asta va scoate taxa de inmatriculare. se insala....

in rest, referendumul din 19 mai va fi decisiv ;)

dragos2900 24-04-07 21:19

Pro Basescu...

Marius 24-04-07 21:23

PRO 64 78.05%
CONTRA 18 21.95%

Foarte frumos !!! Dar voi cei care ati votat PRO cunoasteti ca fratele lui Traienica e unul dintre "baietii destepti" care cumpara si revand energie electrica de la stat???
Si cred ca stie toata lumea ca diferenta de pret care ei o baga la buzunarel, noi, po****tia o suportam....
Dar stupoare!!!, Traianel nu stia, a fost si el surprins sa afle !!!:censored:

Mustang 24-04-07 23:54

Da' si ce treaba are fratele lui Base cu el si cu alegerea poporului???
Nu vedeti ca va luati si voi dupa parlamentarii lui peste care se agata de orice chestie ca sa il injoseasca pe presedintele suspendat ?

lowrider.STi 24-04-07 23:58

pro basescu...
macar el a facut ceva pt tara...astia de au fost inaintea lui isi urmareau doar interesul lor...si de oameni i durea undeva

dogy_10 25-04-07 00:07

si poti sa-mi arati ce a facut base pt tara asta??? ca eu nu traiesc mai bine de cand e el la putere

SHOGUN-A8 25-04-07 00:35

Quote:

Originally Posted by dogy_10 (Post 869510)
si poti sa-mi arati ce a facut base pt tara asta??? ca eu nu traiesc mai bine de cand e el la putere

Prietene...traiai tu mai bine inainte?!?...daca da bravo celor care au furat pentru tine! (sau muncit cinstit-muuuuult si cinstit)
Anyways...macar el incearca nu ca voi cei care vreti sa profitati de pe orice!
Ce credeti ca un presedinte bun va da direct un mil$ de om?!?!

dogy_10 25-04-07 00:45

mah pot sa te asigur ca pentru mine nu fura nimeni....si da...nu traiam mai bine inainte si atata timp cat nu vad nici o ameliorare in calitatea vetzii, inseamna ca si astia sunt tot la fel de hoti si de incompetenti ca si cei precedenti.........atata timp cat fosilele astea comuniste gen: Basescu, Nastase, Vadim, Triceanu....etc nu vor diparea de pe scena politica nu o sa traim mai bine......sitot nu mi-ati raspuns la intrebare, a facut basescu ceva????

puneti mana pe constitutia romaniei sau pe constitutia oricarui stat european democrat si o sa vedeti ca din pozitia de presedinte basescu nu poate face mai nimic......pt ca el trebuie sa fie un "mediator"......asa ca mai bine ati sustine votul uninominal ca sa putem vota fiecare membru al parlamentului, institutia care detine puterea legislativa nu presedentia;)

numa bine! si sa traiti mai bine!

SHOGUN-A8 25-04-07 01:43

Ok..nu-l vrei pe Basescu..dar ce vrei?!
Il vrei pe Vacaroiu?(super-simbol comunisto-catel al hotilor)
Il vrei pe Tariceanu? (mai catel ca asta tre sa recunosc ca n-am vazut)
Pe cine vrei?
Basescu mi se pare mie un hot ok(daca exista asa ceva....P.S.:Hot e oricine a fost,e, si o sa fie vreodata la putere) so...mie Basescu mi se pare o cauza pierduta...ceva ce vrei dar stii ca nu poti avea
Tineti minte ca nimeni nu-i prea dadea sanse nici inainte de alegerile din 2005 :)
El e omul oamenilor :)
E unul dintre noi...
(cel putin asta e parerea mea...nu sariti acum pe mine...sau...sariti...as raspunde cu placere :D )

Eugen_TL 25-04-07 14:46

pro BASE .. desi personal viata nu mi-a fost influentata spre bine nici mie ..dar cu siguranta schimbari au avut loc ..schimbari ce poate direct nu ne influenteaza dar e mai bine de pe urma lor un pik... in fine ! pana una alta puteti sa raderi dar eu l-as vrea pe JIJI :) as fi curios ce face si un prost ( adiac nu el ci oamenii lui ca are o turma in spate ) ca destepti am avut pana acum ..... PAREREA MEA

mihai134 25-04-07 14:59

Quote:

Originally Posted by TuningBoy (Post 870241)
in fine ! pana una alta puteti sa raderi dar eu l-as vrea pe JIJI :) as fi curios ce face si un prost ( adiac nu el ci oamenii lui ca are o turma in spate ) ca destepti am avut pana acum ..... PAREREA MEA

same here :D deja suntem 2 :lol::lol:

All times are GMT +2. The time now is 02:16.

- Copyright 2026 4Tuning