![]() |
:lol: :lol: mai asta.. tu nici macar nu stii despre cine vorbesti! :lol: esti belea. multumesc ca ai memorat momentul in care am executat un Golf 4 TDi .. eu eram ala din Cielo.. dar nu e vb de acelasi om :lol: . Eu m-am dat cu Matei.. Golf 4 albastru-verzui... pare albastru ala din pozele de la intalnire?
|
bine Cartman... tu le stii pe toate ;)
Dar mai bine las-o moarta ca-ti strici reclama care si asa era slaba... |
Re:
Quote:
PS: sinner eram sigur ca erai tu :lol: :lol: ------------ XS : Man te rog nu intra in divergente cu lumea decat daca stii sigur ca ai dreptate, noi stim masinile si ce zici tu e complet fals. |
astept filmul ala de care ziceai
=================== Cartman... astept o justificare pentru stergerea post-ului lui Odin. Nu erau injurii. Daca stergi si post-ul asta de aiurea, ii voi spune problema lui Gratzian. =================== |
Asa ma sterge posturi dupa propriul gust ca sa fii iubit...
|
1 Attachment(s)
uite cum il face un opel astra aici....
PS: caut si ala cu cielo...cand gasesc il pun :P PS2: odin am sters postu pt ca n`am kef de cearta !!!! :wink: |
Ma baiatu ma... trecand peste faptul ca astept sa-ti ceri scuze cand ne intalnim...
Tu nu cunosti Astra aia?... noi o stim... mergi inchis! :lol: |
Re:
Quote:
|
1.8 16v ...
====== ps: renunta la tonul agresiv. esti moderator pt a aplana conflicte.. nu pt a le genera :wink: |
Re:
Quote:
Quote:
|
ai ba fratilor ce drq va certati si aici :?: ............. terminati si voi ..... peste tot certuri :| :x :x :x
|
3 Attachment(s)
pozata azi...:roll:
|
3 Attachment(s)
:arrow:
|
Dacia 1100 arata frumos tare... am vazut-o prima data la legale pe aeroport! Pacat ca nu i-a facut nimic la motor si alea alea .. e puturoasa rau :(
----.....,,,, :roll: ce cauta berlina cu tuningul de bazar in threadul asta? |
dap, si e schimbat si interiorul tot ! ne uitam ieri la ea ca la masini straine ! bord de renault, volan de renault, sistem audio sony explod....frumoasa tare !
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:55. |
- Copyright 2026 4Tuning