![]() |
1 Attachment(s)
Evolutie...panourile lui KrshX...nota 10...
|
selekt ma... da puna si o poza cum era inainte sa vada oamenii...se vede cumva un GZ in oglinda? :D :P
|
Foarte important piry ca ti-ai dat seama......si...hm.....ala mare patrat de respira bass greu???....poza......beton panouri....pe viu arata mai bine
|
am vazut un filmuletz...dela ceva concurs...cred ca din oradea...shi am vazut polo ala...intradevar arata bine exterioru...da muzica din vectra lu` vlad suna bine...am auzitca la concursu ala a luat locul 1! tot asha! bafta shi cu matizu lu` gef!
|
junkie gresit...la acel concurs am fost devansati de o dacie care avea mobila din bucatarie in portbagaj...respectiv masca de chiuveta facuta din pal melaminat, unde de regula lumea isi pune galeata de gunoi...si tinand cont de asta, la locul lui se afla un magnat...RRRRRUPEEEEEE MAGNATUUUUUU!!!!!.....tweetere piezzo in fata in bord care sunau ingrozitor de tare...arbitri au fost doi digei de-astia din ceva zgomoteca de prin oradea care aveau ureche muzicala extraodrinara...ureche formata in castile de dj...ma rog...nu sunt suparat caci a fost o experienta superba si distractie la maxim...meseriasa treaba cu concursurile organizate in oradea...sa stiu sa nu ma mai prezint decat ca si spectator...oricum incepe anul competitional si urmeaza sa venim din spate cu forte noi...pana acum se anunta vreo 4 masini de competitie din cluj si sper sa nu ne facem chiar de cacao...KrushX cu matizul va face furori...se pare ca si GEF vine din spate dar mai mult pe partea estetica...eu imi voi pregati fiatul cu ceva inedit...sa vedem ce si cum va fi...de rusine nu ne vom face cu siguranta...bafta si voua
|
poate poate ceva 1100 se va vedea pe acolo
looooooool si traditionalul ruuuuuuuupe magnatu |
5 Attachment(s)
si tigra a plecat...dati voi note...
|
am sa fiu sincer priza de aer ii foarte draguta nota 10 , eleron nota 4 pentru ca nu-mi place deloc ii prea mare ar trebuii ceva modest, bumper fata spate nota 7, per ansamblu masina are o linie caracteristica si un bun gust, si ii placuta la ochi , nota 8 :lol: (aceasta este doar parerea MEA)
|
nu ma apuc sa va zic tot ce nu imi place... vlad felicitari pt munca... va zic doar ca nu e pe gustul meu... da' nu asta conteaza... conteaza sa fie pe gustul proprietarului...
amin |
eleronul nici mie nu`mi place,dar in rest e bethoooon tigra.Vlade,felicitari!urmeaza mashina mea...la primavara ;)
|
pe vara toamna ma inscriu eu!
go sis' |
6 Attachment(s)
Din Cluj la Alba, din Alba la Oradea...Iata polo de pe prima pagina in faza finala...din pacate nu avea cheile la el proprietarul sa ne arate putin interiorul...nota 8 pentru caroserie...frumoasa culoarea, modificarile sunt ecxlusiv din tabla, nu imi place tendinta de tuning pe masini japoneze pe o masina nemteasca...cred ca aia e treaba ce nu se potriveste...frumos la detalii dar per ansamblu ceva nu bate...bafta
|
a iesit nice poloul...:) eu inca nu l-am vazut asa numai in starea cealalta... cand era verde... trebuie sa ma duc la oradea sa il vad ;) abia astept vacantza ;) :twisted:
|
RE5TECP! 8)
Superfain exterioru, prizele de aer din aripi is cam inutile... shi din praguri... amestecu de culoare adica negru/roshu ii exact ce imi doresc :mrgreen: loool, priza de aer din capota e beton, semnalizarile ar fi aratat mai bine fumurii :wink: ce nu imi place iar e bara spate, faptu ca ii cu spate \"curat\" shi... ash fi mers pentru stopuri tot fumurii... da' oricum.. ARATA BETOOOON! hai un 8.5 exterior... interioru... hmmm :bored: oricum... iii mult mult mult mult mai tare decat ce am vazut pana acum aici :grandpa: felicitari PS detalii tehnice? inafara de filtru sport shi eshapament... astea deja le banuiesc... :roll: |
looool beton
apropos lajule trebuie sa punem pozele c u niste kitschuri din cluj la sectiunea lor |
| All times are GMT +2. The time now is 07:47. |
- Copyright 2026 4Tuning