![]() |
Re: Dezmembrez Honda Del Sol (CRX) ESi 1995 1.6 vtec 125
Evacuarea si farul dreapta rezervate lui mindmugger pana luni!
Motor + Instalatie, cu suportul necesar pt civic, fara pompa de servo pt swap pe EG - 500 euro fix. |
Quote:
are cup holder? ca am uitat sa te intreb |
Quote:
|
Quote:
Celalalte piese raman la vanzare! - Planetare - nu bat - Fuzete fata - Telescoape Fata - Flanse Telescoape - Timonerie - Plastice Interior (Cele care merg pe LHD) - Boxe pioneer usi/cele din spate - Volan - Airbag - Instalatie Aer - Ventilatoare bord - Parbriz - Geamuri Laterale - Luneta - Kit Transtop - Eleron - Panou spate impecabil - fara rugina, fara probleme (Partea care tine triplele si bara spate pentru cele lovite in spate) |
Pret nou la jante - 500 ron setul de 4!
|
jantele sunt date jos de pe masina? poti pune poze cu fiecare in parte ? as fi interesat de ele
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Se adauga la vanzare un filtru pipercross care se monteaza pe vacuumul de la servofrana. Nu stiam sigur ce e, de aceea m-am documentat inainte sa il postez... filtrul se poate vedea in poza, si explicatia lui e aici: http://www.ecotekplc.com/CB-26P.htm
Ideea e, ca in conditii de vacuum negativ, filtrul adauga putin aer in admisie (are o supapa cu arc care nu permite pierderea presiunii din servofrana, actioneaza doar cand presiunea este negativa) - astfel imbunatatind raspunsul la acceleratie dupa o decelerare sau dupa o frana de motor, amestecul fiind imbogatit cu oxigen. Dealtfel, scade si consumul (din ce am citit, aparent pentru asta e si conceput...). Pret: 50 ron. |
1 Attachment(s)
Quote:
a trebuit sa sco bara stabilizatoare spate dar nu-i bai... mi se pare mai ok in curbe, ma inteleg mai bine cu ea deci +2 :D o sa ma gandesc si la filtrul ala K&N de l-ai scos de la naftalina.. da-mi un PM cu ultimul pret cu care esti dispus sa-l dai pentru ca se potriveste pe del sol |
Eu tot astept poze cu jantele :)
|
Quote:
|
4 Attachment(s)
Quote:
De asemenea un cauciuc are o galca si s-a cam desumflat. Am atasat poze cu jantele. Sunt dispus sa fac si un kit pentru cei ce vor Mini-Me, si fac pret foarte bun la motor complet/vtec controller! |
fa-mi un pret doar pe chiuloasa. e d16y8 nu ?
|
aparatorile de noroi mai sunt?
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:34. |
- Copyright 2026 4Tuning