![]() |
Re: Masina mea Astra g
Arata foarte bine!
Nu mai merge lasata putin de spate? P.S: Ti-am lasat un mesaj privat. |
Quote:
|
Bine bine frate ai revenit in forta! Frumos..sieu tot Repsol am bagat si sunt multumit pana acum...Bafta cu ea !
|
Quote:
|
Arata bine masinuta..app , ce transparenta ai la folii? ca urmeaza sa imi pun si eu si nu prea m-am hotarat in privinta transparentei:))..n-as vrea sa nu se mai vada deloc de afara in masina:))
|
Quote:
|
Da-mi voie sa te contrazic. Transparenta este de 5% nu 95% .
|
Quote:
|
Mersi pentru raspuns..bafta si tie cu masina!
|
8 Attachment(s)
Va salut ! am uitat sa precizez ca innainte de sarbatori am schimbat si kitul de ambreiaj cu unul nou sachs , uleiul in cutie si lichidul de frana, astazi am scos anvelopele cele vechi de pe jantele de tabla si mam apucat de indepartarea ruginei si mizeriei depuse pe ele sa le pregatim pentru urmatorul sezon de iarna !
|
1 Attachment(s)
A naiba iluzie optica :lol:
Mi-a luat ceva timp sa ma lamuresc daca janta asta e sau nu dublata :oops: :lol::lol: |
Frumos man...am si eu cateva intrebari...cat te-a costat ambreiajul..! Si cat ulei a intrat in cutie...bafta cu masina...numai bine
|
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
Şi de ce crezi tu că un set de jante dublate ar putea fi considerat improvizaţie?
Īntr-adevăr, pune ceva muncă pe rulmenţi dar cu grijă, nu este prea dăunător trenului de rulare. P.S. Lucrezi īn domeniul auto? Īntreb asta pentru că am mai văzut īn imagini, un set de jante de tablă, acumulator auto şi nişte anvelope. :) |
| All times are GMT +2. The time now is 13:25. |
- Copyright 2026 4Tuning