Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Colt Legislativ (https://forum.4tuning.ro/221-colt-legislativ.html)
-   -   noile numere (format UE) (https://forum.4tuning.ro/221-colt-legislativ/38838-noile-numere-format-ue.html)

bakal 12-05-07 11:04

Re: noile numere

pai si atunci astia care au numere noi??? ei la ce standard se supun???

RoSonic 12-05-07 13:53

Re: noile numere

se supun standardului in vigoare, ca doar le ridica de la politie, nu le fac ei... adica asa cum le primesc, asa le poarta. :)

revenind:
Quote:

Sunt deja şoferi care s-au grăbit înaintea legii şi au lipit colante cu însemnele UE la numere.
Şoferii îşi adoră maşinile, iar numerele de înmatriculare sunt alese cu grijă, adesea în funcţie de un eveniment important din viaţa lor. Nu e de mirare că viitoarele plăcuţe de înmatriculare, europene, le fac deja cu ochiul. Pe piaţă au apărut abţibilduri reflectorizante cu însemnele UE. Cei care le cumpără le aplică direct pe plăcuţele vechi.

Poliţiştii le atrag atenţia şoferilor să nu se grăbească, pentru că încalcă legea.

Mari diferenţe între vechile şi noile numere de înmatriculare nu vor fi. Totuşi drapelul României va fi înlocuit pe noile plăcuţe cu cercul de stele galbene, însemn al UE. Şi pentru ca plăcuţele să nu poată fi falsificate, există încă un element de siguranţă: o linie şerpuită care străbate plăcuţa de la un capăt la altul, în partea de jos, care nu este vizibilă decât în anumite poziţii.

Plăcuţele vor avea aceleaşi dimensiuni, iar literele aceleaşi caractere. Însemnul RO, care indică ţara unde maşina a fost înmatriculată, nu dispare nici el. Însă linia de siguranţă, vizibilă în vopseaua reflectorizantă numai când lumina cade într-un anumit unghi, va face plăcuţele imposibil de falsificat.

Toate aceste modificări vor fi aplicate abia peste aproximativ o lună.
deci cat de curand vor fi disponibile.

PH-04-WPD 15-05-07 19:40

Re: noile numere (format UE)

Si eu am fazut numere "noi". Nu e nimic schimbat doar ca in loc de steagul tarii e steagul uniunii...

RoSonic 15-05-07 20:41

Se pare ca se dau deja si de la Udrieste numerele in varianta cu steagul uniunii. Am vazut pe cineva in zona unirii cu numere la subbrat si aveau noul format.
Deci n-ar trebui de acum sa mai bata la ochi stikerele cu stelute puse pe numerele vechi.

alexutzu 19-05-07 09:30

Quote:

Originally Posted by RoSonic (Post 903067)
Se pare ca se dau deja si de la Udrieste numerele in varianta cu steagul uniunii. Am vazut pe cineva in zona unirii cu numere la subbrat si aveau noul format.
Deci n-ar trebui de acum sa mai bata la ochi stikerele cu stelute puse pe numerele vechi.

pai din moment ce au iesit numerele noi cu stelute.... atata timp cat stickerul aplicat este reflectorizant ca restul placutei nu vad de ce ar mai fii o problema:rolleyes2

vlad_VSV 19-05-07 12:11

eu am vazut in cluj numere cu stelutele U.E. si format nemtesc....aratau bestial....acuma nu stiu daca le-a facut el sau is de la politie

kirin 19-05-07 18:59

Quote:

Originally Posted by alexutzu (Post 908729)
pai din moment ce au iesit numerele noi cu stelute.... atata timp cat stickerul aplicat este reflectorizant ca restul placutei nu vad de ce ar mai fii o problema:rolleyes2

diferenta e ca la numerele noi "ro" este incadrat in cercul format de stelute,nu vine dedesubtul cercului de stelute cum se vede cand este aplicat stickerul

RoSonic 19-05-07 20:59

Quote:

Originally Posted by kirin (Post 909562)
diferenta e ca la numerele noi "ro" este incadrat in cercul format de stelute,nu vine dedesubtul cercului de stelute cum se vede cand este aplicat stickerul

ba nu.. e doar steagul schimbat..

K L U 19-05-07 21:55

Dar literele din combinatie sunt mai labartate?

kirin 19-05-07 22:02

Quote:

Originally Posted by RoSonic (Post 909720)
ba nu.. e doar steagul schimbat..

si eu ce am scris? mai citeste odata .la numerele de .eu codul tarii e in cerc

Quote:

vlad_VSV 20-05-07 10:52

cum sa fie in cerc man......in loc de steagul romaniei sunt stelutele iar sub ele este codul tarii RO

RoSonic 20-05-07 20:00

Quote:

Originally Posted by kirin (Post 909795)
si eu ce am scris? mai citeste odata .la numerele de .eu codul tarii e in cerc

ai scris exact opus de ceea ce am spus eu. eu am zis ca la numere s-a schimabat doar steagul...in loc de tricolor e steagul UE.... nicidecum ca ar fi pus RO in centrul steagului ue, cum ai spus tu.

alexutzu 23-05-07 16:40

numerele exista, am vazut deja destule, are si un vecin de-al meu, singura faza e ca spre deosebire de restul uniunii stelutele sunt GALBENE

kirin 23-05-07 21:40

Quote:

Originally Posted by RoSonic (Post 910931)
ai scris exact opus de ceea ce am spus eu. eu am zis ca la numere s-a schimabat doar steagul...in loc de tricolor e steagul UE.... nicidecum ca ar fi pus RO in centrul steagului ue, cum ai spus tu.

yup,my bad ,ma gandeam la cu totul altceva :D

bmw_fear 24-05-07 19:56

la noile numere...exista in partea de jos...doua lini serpuite care se observa doar dintr-o anumita pozitie...

All times are GMT +2. The time now is 09:46.

- Copyright 2026 4Tuning