![]() |
In Craiova nu este nici un Oltcit cu jante mai mari de 15 deocamdata :twisted:
|
off-topic: imi zice si mie cineva cum pot face tunning virtual ?
|
se poate mai bine!
salut!eu sunt nou pe aici dar urmaresc de mult discutiile de pe forum.in legatura cu masinile din poze,unele sunt reusite dar se poate mai bine.nu sunt de acord cu cei ce spun ca dintr-un oltcit nu poate sa iasa o masina buna.cu 3-4000de euro iti faci un oltcit care arata super si merge si bine,iar cu banii astia nu prea vad ce masina buna iti ei.doar vreo rabla care iti ia ochii si te baga la cheltuieli dupa prima mie de kilometri.eu tocmai mi-am luat un oltcit si am inceput lucrul la el.o sa vin cu ea la anul la tuning&sound la constanta.cel putin sper sa fie gata pana atunci.
|
Re:
Quote:
|
Ai vazut?....Vezi ca exista!!!
|
De al lui Robert chiar ca am uitat. :oops: :oops: :oops:
Imi cer scuze pentru greseala. |
Re:
Quote:
|
sal
2 Attachment(s)
uitati niste umflaturi..
|
..sar putea sa imi sar multa lume in cap daca zic k nu are rost sa tunezi un olcit....am si eu unu...oricum as face-o tot najpa o sa arate! si la motor ... ce dreaq sa ii mai fac?...k mare lucru sa fuga mai tare nu am ce!..
nu cred k merita sa bagi bani in olcit...sa fim realisti! |
Re:
Quote:
cel mai tare oltcit posibil http://forum.oltcit.ro/viewtopic.php?t=1241&start=200 |
1 Attachment(s)
Si IO
nu Va Speriati,mai am de Lucru!!!!!!!!!!! 8) |
bogdanlascu'le nu pot spune k sunt as in arta tuningului!dar mai stiu si eu una doua in domeniu!
dar in cazult tuningului la motor,la oltcit vad o plafonare rapida din cauza capacitatii cilndrice!...iar o turbina mi se pare prea exagerat pe un mototr de 1.1 sau 1.2,gandinduma la fiabilitate!..in skimb eu ma gandeam sa ii umblu putin la transmisie!... scz daca am jicnit pe cineva in post'ul anterior! oricum dacie stoc vs oltcit stoc, olcit rulz! |
1 Attachment(s)
si asta e harbu meu!...
|
oltcit cu motor de alfa romeo !
https://www.4tuning.ro/gal/albums/CUR...l_IMG_3660.jpg P.S. tre` sa-i refaca spoilerul pe fatza |
Re:
Quote:
periculoasa masina :twisted: |
| All times are GMT +2. The time now is 06:26. |
- Copyright 2026 4Tuning