![]() |
Re: B M W E38 730d
Nu mi-am facut masina sa "concurez" cu cineva,sau sa fie "cea mai faina". . .eu o fac pentru mine si dupa gusturile mele. . .iar legat de geamurile duble,stiu k asa ies. . .dar prea mult am vrut geamuri duble. . .am pus folie 20%. . .akma sa vad cum da. . .numai bine
|
Si eu am geamuri duble pe a mea + folie si imi place cum se vede.
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
|
bravo raul...nu prea am ce sa zic :D ca treaba buna stiu ca faci....hai cu septaru pe centru :D
|
1 Attachment(s)
Sa ne asteptam la asa ceva ?
|
Quote:
|
E beton si mai e si negru :ciggy:! Cel mai frumos 7-ar de la BMW dupa parerea mea.
Sa-l folosesti sanatos. Jantele iar, alegerea perfecta. |
poze cv acolo sa ne delectam si noi?
|
2 Attachment(s)
Quote:
Quote:
ps: vreau o parere sincera va rog...sa Montez lucasurile de America in bari??????sunt ft indecis....mi-e frica sa nu dea aiurea...parca nu isi au locul acolo.... :)!am tot setul,in poze sunt doar doua :) |
Daca si barile sunt tot de America, eu personal le-as monta ca e "multa" masina si ar da bine pentru contrast, dar la urma urmei e masina ta si tu o folosesti si nu ar trebui conteze prea mult parerile celorlalti.
|
Monteaza-le ma sa zici ca e full de full de full ... oricum e full de full :))))
Sa o stapanesti sanatos, fara incidente si sa ti aduca multe pizzzzzzzde :lol: |
Quote:
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:32. |
- Copyright 2026 4Tuning