![]() |
Re: Votare Runda 1 V4TL
1 Attachment(s)
Quote:
Underground |
Quote:
|
As fi curios sa vad ce lucrari faceai tu la inceput, chiar foarte curios.
|
Haideti sa ne intoarcem totusi la votare.
Sa voteze toata lumea care a intrat pe aici si a lasat reply ca sa se termine mai repede. |
Quote:
Cat despre lucrarea ta chiar imi place , mai ales ca faci vt de putin timp dar parerea mea (si sunt cat se poate de obiectiv) e ca tot nu se ridica la standardele lucrarii mele.Indiferent ce crezi tu sau ce crede lumea de pe aici masina mea(partea de caroserie) e brush curat , n-am adaugat reflexii sau copiat texturi din alte parti , am crezut ca se va observa asta din wip'uri dar se pare ca "reaua credinta" a dominat spiritul de observatie al unora. Si adevarat vorbeste Skelter dati cu votul ala odata indiferent daca mai sunteti sau nu in concurs. |
conflictul asta mai are putin si ajunge in ziar...cand e vorba de cearta sunt toti prezenti,la votat abia jumatate din cei inscrisi...
edit:omul a dovedit ca nu e c/p masiv,e fullbrush,acum trecem peste,il depunctam la creativitate si gata. |
Quote:
Toate cele bune Underground! |
Grupa 3
complexitate -> Masina 2 creativitate -> Masina 2 executie -> Masina 1 efect -> Masina 1 realism -> Masina 1 => 3 - 2 pt Masina 1 Grupa 4 complexitate -> Masina 1 creativitate -> Masina 1 executie -> Masina 1 efect -> Masina 1 realism -> Masina 1 => 5 - 0 pt Masina 1 |
Grupa 3: castigatoare masina 1
Grupa 4: castigatoare masina 1 Grupa 7: castigatoare masina 1 imediat fac si etapa 2 |
Quote:
ps:am avut rezultate bune grupa asta:)) (tinand cont ca am nimerit cu tine,sunt multumit de mine) |
| All times are GMT +2. The time now is 05:25. |
- Copyright 2026 4Tuning