Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Virtual 4Tuning League (https://forum.4tuning.ro/247-virtual-4tuning-league.html)
-   -   Votare Runda 1 V4TL (https://forum.4tuning.ro/247-virtual-4tuning-league/385739-votare-runda-1-v4tl.html)

UndergroundDesigns 23-08-13 13:00

Re: Votare Runda 1 V4TL

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by cannonball (Post 5554774)
Underground pe tine te depaseste lucrarea asta si iti inteleg comentariul:rolleyes2.
@ fear : Ma asteptam pana la urma la un comentariu ca al tau dar nu de la tine care zici ca mai stii si brush.:x
Daca ati fi dat mai multa atentie detaliilor ati fi vazut ca nu e c/p. Aveti wip-uri la mine pe topic.

Zici tu ca ma depaseste?Hmm da intradevar ai mai multa experienta in cea ce inseamna VT dar spre nefericirea ta nu ma depaseste asa de mult iti las si o poza sa vezi cam cu cat ma depasea.Intradevar am selectii colturoase oboseala cateodata isi spune cuvantul.Acuma ce ar fi sa ii dam deoparte pe toti astialalti care sunt la inceput ?Chiar nu inteleg deloc comentariul tau noi ne-am dat cu parerea.Daca intradevar nu era C/P masiv puneai poze cu evolutia si atat trbuia sa fie comentariul tau nici de cum ce ai scris tu acolo.:D

Underground

s0r1n 23-08-13 13:02

Quote:

Originally Posted by UndergroundDesigns (Post 5555533)
Zici tu ca ma depaseste?Hmm da intradevar ai mai multa experienta in cea ce inseamna VT dar spre nefericirea ta nu ma depaseste asa de mult iti las si o poza sa vezi cam cu cat ma depasea.

Cu mult ;)

UndergroundDesigns 23-08-13 13:05

As fi curios sa vad ce lucrari faceai tu la inceput, chiar foarte curios.

Skelter 23-08-13 17:18

Haideti sa ne intoarcem totusi la votare.
Sa voteze toata lumea care a intrat pe aici si a lasat reply ca sa se termine mai repede.

cannonball 23-08-13 18:32

Quote:

Originally Posted by UndergroundDesigns (Post 5555538)
As fi curios sa vad ce lucrari faceai tu la inceput, chiar foarte curios.

Nici pe departe atat de bune ca ale tale dar ideea era alta ca daca vedeam o masina peste nivelul meu nici prin cap nu-mi trecea sa o comentez de rau , mai ales ca atunci cand am inceput sa fac eu vt erau unii pe aici cu niste comentarii atat de dure ca nu stiu cati dintre voi incepatorii de acum ati mai fi continuat.
Cat despre lucrarea ta chiar imi place , mai ales ca faci vt de putin timp dar parerea mea (si sunt cat se poate de obiectiv) e ca tot nu se ridica la standardele lucrarii mele.Indiferent ce crezi tu sau ce crede lumea de pe aici masina mea(partea de caroserie) e brush curat , n-am adaugat reflexii sau copiat texturi din alte parti , am crezut ca se va observa asta din wip'uri dar se pare ca "reaua credinta" a dominat spiritul de observatie al unora.

Si adevarat vorbeste Skelter dati cu votul ala odata indiferent daca mai sunteti sau nu in concurs.

dany2good4u 23-08-13 19:46

conflictul asta mai are putin si ajunge in ziar...cand e vorba de cearta sunt toti prezenti,la votat abia jumatate din cei inscrisi...

edit:omul a dovedit ca nu e c/p masiv,e fullbrush,acum trecem peste,il depunctam la creativitate si gata.

UndergroundDesigns 23-08-13 21:44

Quote:

Originally Posted by cannonball (Post 5555758)
Nici pe departe atat de bune ca ale tale dar ideea era alta ca daca vedeam o masina peste nivelul meu nici prin cap nu-mi trecea sa o comentez de rau , mai ales ca atunci cand am inceput sa fac eu vt erau unii pe aici cu niste comentarii atat de dure ca nu stiu cati dintre voi incepatorii de acum ati mai fi continuat.
Cat despre lucrarea ta chiar imi place , mai ales ca faci vt de putin timp dar parerea mea (si sunt cat se poate de obiectiv) e ca tot nu se ridica la standardele lucrarii mele.Indiferent ce crezi tu sau ce crede lumea de pe aici masina mea(partea de caroserie) e brush curat , n-am adaugat reflexii sau copiat texturi din alte parti , am crezut ca se va observa asta din wip'uri dar se pare ca "reaua credinta" a dominat spiritul de observatie al unora.

Si adevarat vorbeste Skelter dati cu votul ala odata indiferent daca mai sunteti sau nu in concurs.

Eu in comentariul meu am spus ca Cred ca este C/P nu am zis direct pentru ca nu am cum sa fac afirmatia asta pentru ca nu am de unde sa stiu .Normal ca nu se ridica la standardele tale pentru ca e o lucrare de begginer pe mine atat ma deranjat modul in care ai spus-o.

Toate cele bune Underground!

Ca$$ 24-08-13 21:32

Grupa 3

complexitate -> Masina 2
creativitate -> Masina 2
executie -> Masina 1
efect -> Masina 1
realism -> Masina 1

=> 3 - 2 pt Masina 1

Grupa 4

complexitate -> Masina 1
creativitate -> Masina 1
executie -> Masina 1
efect -> Masina 1
realism -> Masina 1

=> 5 - 0 pt Masina 1

Ca$$ 24-08-13 21:35

Grupa 3: castigatoare masina 1
Grupa 4: castigatoare masina 1
Grupa 7: castigatoare masina 1

imediat fac si etapa 2

dany2good4u 25-08-13 00:30

Quote:

Originally Posted by Ca$$ (Post 5556530)
Grupa 3: castigatoare masina 1
Grupa 4: castigatoare masina 1
Grupa 7: castigatoare masina 1

imediat fac si etapa 2

numai 3 grupe din 8...dezamagitor :(
ps:am avut rezultate bune grupa asta:)) (tinand cont ca am nimerit cu tine,sunt multumit de mine)

All times are GMT +2. The time now is 05:25.

- Copyright 2026 4Tuning