![]() |
Re: Hd 33 Cuc
noah bene, dar totusi nu y-o pus ceva nume mashinii ? fain o cioplit-o un coupe type limousine :D
|
3 Attachment(s)
Personal cred ca omul a imprumutat ceva de la Moskvich (prima poza, mai multe dati search pe google) dar aduce putin si a Taunus, celelalte 2 poze, oricum, o masina destul de "exotica", sa speram ca nu e un mosh care nu tine totul ptr el ...
|
Jamaicanule, dk vrei sa-ti sustii ideea, fa k mine si explica ce, de unde si cum, pt k la forma nu seamana deloc cu Moskvich-ul, DELOC, iar Taunusul eu cred k tu nu l-ai vazut niciodata LIVE in viata ta, sa-ti dai seama de "proportiile" acestei buburuze comparativ cu o Volga, in special HD 33CUC :twisted: :)
cateva elemente poate ...k le-a imprumutat desi NU vad nimic, bec, far, semnal.ceva..care sa semene, cat despre caroserie, chiar nu are nimic din ale "tale" :D:D hai, dai din taste :lol: |
am deja 6 aks..si pe la altii...si tocmai am cumparat alta acum cateva zile..si am dat alta acum cateva zile inainte de a o cumpara pe ultima..:lol:
intelesai ceva ? :lol: deci nici un Hunedorean nu vrea sa elucideze misterul Volgii modificate? :oops: :( |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
da ma da aia de la discoveri or mers vreo 50 de km sau mile cu vreo 5 litri ulei dacai bagi zi de zi nu sti ce se intampla
|
sigla de pe porcbagaj e cumva sigla citroen? :shock:
|
daca tu vrei :lol:
totusi nu te amagi, ca nu e :-P |
cuc il cheama pe proprietar.si n-a avut bani de alta..
|
tare as vrea sa vad ce scrie in acte la numele masinii...
|
[QUOTE=didirut14;2138470]Ce sa scrie.
nume : super mecanic data expirarii.... nu expira ca ii euro 6 masina aia Defapt masina este inventie brevetata in Romania , nu stiu sigur cum ii zice dar e un nume mai special , voi reveni cand imi amintesc |
http://groapacuprosti.ro/2007/06/san...in-ciocan.html
uitati aici povestea masinii, motorul este de tractor, iar portierele sunt intr-adevar de la volga.. Santanis se numeste.. |
| All times are GMT +2. The time now is 20:50. |
- Copyright 2026 4Tuning