![]() |
Re: hmm o idee
Quote:
|
Re: Uite cam cum pica ...
astep[t propuneri
|
inca ceva...
am vazut un thread despre ceva tobe sport de unde se procura si da oare randament mai mare masinii chiar daka este dacie?
|
Ofer
vand renault megane coche in doua portiere culoare rosie neinmatriculat pret 2000 euro negociabil stare impecabila ...proba pe teren
|
Ti-am lasat niste pareri pe celalalt topic... Ideea principala e ca-s prea multe abtibilduri...
|
...
deci orice ca dupa un desen ar putea iesi ceva foarte mijto chiar pt un spoiler fie ca il faci taindu`l pe altul sau il faci de la 0, orice modificare conteaza si cu bot si bord de cn cam cade ideea ca e multa munca si cam degeaba ....trebe schimbate si aripile obligat si nu renteaza..zic eu
|
ce dã tuning p ea :-> :D
tipic tiganesc |
un sfat: ori o revopsesti ori o revopsesti...
|
credeam ca vine craciunul doar in decembrie......e prea incarcate frate.....mai renunta si tu la cate ceva ca e .............. oricum tie trebuie sa iti placa....dar nu mai adauga nimic ca ajunge
|
10 Attachment(s)
Quote:
|
iar pt posesorul daciei impopotonate: da jos tot in afara de eleron, fa-ti spoilerele in culoarea masinii si capota, plafon si portbagaj full negru! si macar mai are un pic de stil ;) oricum imi place eleronul arata relativ bine :D
|
bah sincer la masina mai trebuie lucrat dar acuma arata ca o adevarat masina kitch!!! bafta in continuare.
|
Quote:
|
sigur? la mine a minimizat consumul si e cam la fel eleronu ;) uita-te la astra de sus :D
|
@dolb, sa stii ca in Bucuresti se circula muuuuuult mai civilizat decat in muuuulte alte orase din tara asta (ex:Slatina, Pitesti, Craiova, Valcea, Constanta......). Problema e traficul ingrozitor si faptul ca e aproape imposibil sa te incadrezi exact pe banda de care ai nevoie in urmatoarea intersectie. Dar chiar si asa, in majoritatea cazurilor, daca ai nimerit prost si vrei sa schimbi banda, in general esti inteles si lasat sa treci in fata. De exemplu, eu cand plec cu masina dimineata, la ora de varf, in maxim 30 sec sunt lasat sa intru in trafic. La Valcea, de exemplu, poti sa imbatranesti ca pana nu "fortezi" nu se indura nimeni de tine, asa ca...
BTW, ce ai vrut sa demonstrezi cu pozele alea? |
| All times are GMT +2. The time now is 08:08. |
- Copyright 2026 4Tuning