Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Dacia (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia.html)
-   -   Uite cam cum pica ... (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia/38520-uite-pica.html)

madicioco 18-04-07 22:06

Re: hmm o idee

Quote:

Originally Posted by CMacu (Post 858842)
ar merge pus oare la dacie la a mea ma refer o masca de cn? adika sa schimb farurile din 4 in doua cu semnalizare? e mult de munca dar daka ar merita as incerca ....o parere

ar merge sa schimbi cu masca de CN decupezi de pe cea de cn doar partile unde vin prinse farurile dai oalele alea de plastic in care intra faru jos si cu putina sudura si indemanare faci treaba dar sa sti ca becu la far il schimbi pe la roata asa am avut si eu inainte dar pana la urma mi am schimbat masca cu tot cu contra aripi acu ramane la aprecierea ta cum ti e mai usor

CMacu 19-04-07 00:49

Re: Uite cam cum pica ...

astep[t propuneri

CMacu 19-04-07 08:39

inca ceva...

am vazut un thread despre ceva tobe sport de unde se procura si da oare randament mai mare masinii chiar daka este dacie?

CMacu 19-04-07 13:07

Ofer

vand renault megane coche in doua portiere culoare rosie neinmatriculat pret 2000 euro negociabil stare impecabila ...proba pe teren

Mihai-TDL 19-04-07 18:13

Ti-am lasat niste pareri pe celalalt topic... Ideea principala e ca-s prea multe abtibilduri...

CMacu 23-04-07 18:29

...

deci orice ca dupa un desen ar putea iesi ceva foarte mijto chiar pt un spoiler fie ca il faci taindu`l pe altul sau il faci de la 0, orice modificare conteaza si cu bot si bord de cn cam cade ideea ca e multa munca si cam degeaba ....trebe schimbate si aripile obligat si nu renteaza..zic eu

Sp33d_evil 24-04-07 01:27

ce dã tuning p ea :-> :D
tipic tiganesc

B-11-AYG 25-04-07 21:18

un sfat: ori o revopsesti ori o revopsesti...

VioLo69 26-04-07 11:00

credeam ca vine craciunul doar in decembrie......e prea incarcate frate.....mai renunta si tu la cate ceva ca e .............. oricum tie trebuie sa iti placa....dar nu mai adauga nimic ca ajunge

dolb 26-04-07 11:09

10 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by Gabriel_xenon (Post 857078)
scz nu am vrut sa jignesc pe nimeni...insa cei cu nr DB tind s o dea in kitch(sau cum se zice)
sincer toate sorcovele pe care le vad au nr de DB...si crede-ma k stiu pt k stau in buftea(aproape de DB) si le vad "every day" (lasand la o parte faptul k la felul in care conduc zici k la ei nu s-a inventat semnalu/semaforu/indicatoarele/etc.)

zici kitch ai ? anyway, ne invatati pe noi cum sa conducem? oare sa reamintesc ce trafic infernal e in bucuresti din cauza soferilor idioti? oare sa reamintesc ca stie toata tara ca bucuresteanul ii nesimtit si nu cedeaza trecerea, iti taie calea etc etc etc ??? no offence poate unii is soferi mai civilizati dar majoritatea din buc cu care m-am intalnit.. era sa imi loveasca masina de o duceam la fiare vechi

dolb 26-04-07 11:12

iar pt posesorul daciei impopotonate: da jos tot in afara de eleron, fa-ti spoilerele in culoarea masinii si capota, plafon si portbagaj full negru! si macar mai are un pic de stil ;) oricum imi place eleronul arata relativ bine :D

coste_ursu 26-04-07 15:19

bah sincer la masina mai trebuie lucrat dar acuma arata ca o adevarat masina kitch!!! bafta in continuare.

moise 27-04-07 12:25

Quote:

Originally Posted by dolb (Post 871780)
iar pt posesorul daciei impopotonate: da jos tot in afara de eleron, fa-ti spoilerele in culoarea masinii si capota, plafon si portbagaj full negru! si macar mai are un pic de stil ;) oricum imi place eleronul arata relativ bine :D

Da si eleronu ala jos ca nu face alltceva decat sa-ti creasca consumul.

dolb 27-04-07 12:26

sigur? la mine a minimizat consumul si e cam la fel eleronu ;) uita-te la astra de sus :D

rotuning 27-04-07 14:50

@dolb, sa stii ca in Bucuresti se circula muuuuuult mai civilizat decat in muuuulte alte orase din tara asta (ex:Slatina, Pitesti, Craiova, Valcea, Constanta......). Problema e traficul ingrozitor si faptul ca e aproape imposibil sa te incadrezi exact pe banda de care ai nevoie in urmatoarea intersectie. Dar chiar si asa, in majoritatea cazurilor, daca ai nimerit prost si vrei sa schimbi banda, in general esti inteles si lasat sa treci in fata. De exemplu, eu cand plec cu masina dimineata, la ora de varf, in maxim 30 sec sunt lasat sa intru in trafic. La Valcea, de exemplu, poti sa imbatranesti ca pana nu "fortezi" nu se indura nimeni de tine, asa ca...

BTW, ce ai vrut sa demonstrezi cu pozele alea?

All times are GMT +2. The time now is 08:08.

- Copyright 2026 4Tuning