![]() |
Re: Clio Bicorp - PYTblack
@mari: ms, asa este...treceam p-acolo zilnic k veneam din rahova si am vazut k vinerea aveti intalniri
@FFA: mai degraba talonul pe 45 pt k e mai apropiata conversia fata de 185/55/15 cat am acum (vezi http://www.tyresave.co.uk/tyresize.html) |
Quote:
acum alegerea e ata,dar sa stii ca maragoni zeta linea sunt super gume la pretz!! super masina si sa ai grija de ea....aceleasi stopuri le-am comandat si eu;) |
ms pt comentarii, momentan raman cu rotile astea, urmeaza sa vopsesc jantele negre, faruri negre cu angel-uri si shaved trunk
|
s-a cam asezat praful p-aici, dar bag eu in curand curatenie generala :-)
|
1 Attachment(s)
face off..
|
na ce iai facut la saraca masinaaaaa :shock:
|
1 Attachment(s)
dar ce mi-a mai facut ea mie... oricum, suntem aman2 fericiti acum cu noile 'lentile de contact'
|
frumos PYT...vede mai bine si e si vazuta mai bine "aia mica" :lol:
ai luat faruri cu totul sau ai desfacut farurile si ai pus inele? :???: |
Quote:
cat despre aia mica de care zici k e vazuta mai bine, banui k te referi la masina in sine, right? :-P :lol: |
Quote:
vrem poze clare pe zi :woowoo: |
1 Attachment(s)
au fost 200E dp ebay...
|
asa mai zic si io prea bine dau pe masina ;) alte modificari ? :D
|
nu-mi place sa ma laud dinainte :-) pot spune doar k mai urmeaza una-poate doua modificari anul asta (la xterior), pe urma intram in hibernare...
|
1 Attachment(s)
PYT @ sunSET
|
pe ce dimensiune sunt jentile ca si eu am un clio full din 2007 dar nu mi plac jentile de aliaj pe care le am.un schimb te intereseaza?
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:07. |
- Copyright 2026 4Tuning