![]() |
Va fi mare pericol masina!
Bafta ! |
Re:
Quote:
shi la tine sa fie sa aratam de ce santem in stare |
modestie
Cred ca singurii pe care trebuie sai depasim suntem noi.
|
Cata modestie, domne!!!!!!Ce modesti sunteti........Ce frumos va laudati masina unul la altul......
Sorry....nu m-am putut abtine. |
L E G A L R A C I N G
Modestia nu este principala mea trastura de caracter si cred ca apartine oamenilor mediocri.Daca ai sa citesti nici nu ne laudam, iar eu sincer urasc falsa modestie. Repica la care te refereai e interpretata gresit, nu am facut nici o aluzie la alte persoane ci doar la faptul ce este cel mai greu sa lupti si sa te depasesti pe tine, iar cand reusesti asta restul vine de la sine. Nu credeam ca ar fi trebuit sa dau atatea explicatii ca sa ma fac inteles si apreciez totusi sinceritatea postului anterior. |
Re: L E G A L R A C I N G
Quote:
|
Scuzati-ma ca intervin si eu aicea dar ma gandesc ca daca romanii ar avea mult mai multi bani ar investi in masinile lor mult mai mult. Pana la urma urmei daca ai bani destui nici nu trebuie sa ai habar de masini ca sa o modifici pana la \"oase\". Normal ca este frumos sa-ti faci masina singur dar nu toti pot avea aceasta satisfactie.
|
1 Attachment(s)
Frate bertone am si io nevoie de serpi ptr un c18xe, as vrea detalii , cine cum unde cat costa!multumesc!
|
Re:
Quote:
|
aha! ok multumesc, ma gandeam ca este cineva pe la bucuresti care face,gata calculati la un pret mai bun decat catalogul!
am mai vb cu cei de la borla si au zis sa le las galeria veche 2-3 zile si o sa imi comunice daca se poate sau nu face si pretul! |
Oricum...la Borla tziar face la min 300E...yo 1 zic k merita satzi aduci ceva dafara ;)
|
Re: BERTONE TURBO EXTREME
Quote:
|
mondeo
stii unde pot sa fac un motor de mondeo 2001 de 1,8L 110cp mai puternic?
|
Re: mondeo
Quote:
|
Re: mondeo
1 Attachment(s)
Quote:
SAS SANT SERPII |
| All times are GMT +2. The time now is 20:32. |
- Copyright 2026 4Tuning