![]() |
Re: VAND BMW E34 TOURING
up.,.,.
|
Quote:
|
Buna ziua, unde se afla masina? aveti dovada anaf pentru taxa? a suferit accidente? in poze se vede airbagul pasager ridicat, ce culoare este? negru sau albastru inchis? pretul este negociabil? multumesc.
|
Quote:
masina este in Otopeni,capacul sta ridicat pt ca s-a deformat de la soare,am dovada de la ANAF,este albastru inchis,chiar are linie caroseria. Eu zic ca pretul e super decent,interiorul arata bine ,motorul merge super. Acum cred ca au ruginit discurile ca nu a mai mers de ceva timp |
Quote:
|
Am fost si am vazut masina acum ceva timp. Nu vreau sa par rau sau ceva, dar e foarte diferita din pozele de aici: in realitate este aproape toata vopseaua matuita de soare, probleme destul de multe cu rugina, din cate imi aduc aminte nu avea finala si inca cateva chestii mai minore.
Interiorul (scaune-fete de usi) arata foarte bine, motorul mergea destul de ok si faptul ca este in regula cu actele este un mare plus. Per total la banii astia este destul de ok, dar mi se pare corect adaugarea acestor detalii pentru colegii care au distanta lunga de batut ca sa o vada. Spor la vanzare, la banii astia e destul de ok. |
-sunt proprietar pe carte si talon
-am adeverinta -am montat toba de 2.5-nu mai sufla deloc -clima mergea anul trecut dar acum pare sa nu mearga-cred ca nu mai are freon -are rugina pe la usi,in special pe interior -capota are vopseaua sarita si puncte de rugina superficiala -nu are kit,chiar are linie ,pare vopsea originala -are carte de service din Germania -are rotile de iarna montate de anul trecut,are jante de vara de aliaj- 5 buc -ceasurile de bord nu se vad f bine =macaraua de la geamul stg fata nu merge -motorasul se aude -vopsea matuita -bate ceva pe drt spate-cred ca o flansa de amortizor negociabil eventual schimb cu motocicleta sau atv-nu dau diferenta |
schimb cu rulota
|
mai este valabil?
|
Sunt in discutii cu cineva dar primul venit primul servit
|
Quote:
|