Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Generalitati tuning (https://forum.4tuning.ro/23-generalitati-tuning.html)
-   -   filtre sport--Diferente (https://forum.4tuning.ro/23-generalitati-tuning/38205-filtre-sport-diferente.html)

bogmotorsport 08-03-08 11:52

Re: filtre sport--Diferente

eu am filtru de la FK exact ca cel original doar ca e sport....diferente:???:parca s-ar ridica mai usor in ture dar pt cei care va luati filtru din asta sport sa nu asteptati sa faca minuni....

GanGxta 10-03-08 15:17

1 Attachment(s)
Filtrul meu ->

bogmotorsport 10-03-08 18:02

dumnezeule ce bine se aude...al meu e minciuna:(pe langa al tau

GanGxta 10-03-08 22:35

am motor de 1.6 16valve si un filtru sport Simota(conic).... si alte chestii dar nu au legatura cu filtru

karcalac 02-04-08 15:42

salutare care imi zice si mie ce pot face la un kalos de 1.4 16 valve:D
e super bestiala si ar merge multe modificari dar nu prea se gasesc accesori:D
in interior am facuto imi trebuie exterior
si sub capota am un filtru sport ... vreau si eu alte sugestii pllsssss

Nemes Ion 06-04-08 04:01

hmm pai ceea ce ai putea si faci la kalos 1.4 e sa i dai foc si sa ti iei masina

Geo_ZGA 08-04-08 11:34

Da, bun sfat... da-i foc si ia-ti Porsche, Ferrari, Lambo.... :lol: asta e tuningul suprem la tine, nu? sa schimbi masina?!? atunci cei cu "batranele" de 20-30 ani ce sa mai zica, sau cei care au o Dacie din '80 toamna?
omul nu a intrebat cu ce masina sa-si schimbe Kalos-ul... ci cum sa-l modifice. si atata timp cat, dupa ce ai facut niste modificari, ai si rezultate (chiar daca sunt mici), atunci a meritat "tuning-ul" asta.
karcalac, intra pe sectiunea masina mea "Chevrolet", sigur o sa gasesti destui posesori de kalos care au facut modificari la ele.

Shade 08-04-08 15:56

Quote:

Originally Posted by Stoxy_69 (Post 1408556)
stiu ca par penibil ca nu am un kompresor sau un M dar la dacia mea 1.4 credeti ca sar aauzi o diferenta cu unu conic dala pe la 500 000 din targ vitan? ma refer la sunet ca ma supt de bani si pana peste vreo 3 luni sami revin cu banutzii poate o sai iau ceva klumea

Nu pari deloc penibil stai linistit. masina nu e un lux ci o necesitate pe care noi soferii o mai "lux-am" din cand in cand.

Filtrul ala ieftin foarte posibil sa sune cat decat ok, dar garantat o sa iti bage o tona de rahaturi in motor. daca vrei sa scoti mizeria cu aspiratorul treaba ta, dar mai bine astepti inca un pic pana te pui pe picioare financiar si iei ceva calumea. un motor poate linistit sa moara in cateva luni de filtre rele.

Stoxy_69 11-04-08 02:55

gata ii dau o vopsea frumoasa si o vand daca imi iese combinatia si sa iau un ursuletz eu cred ca e singurul bmw e 30 din tara ca nu prea am auzit sa mai aiba cineva e super tare are motor de 2.5l si 200 cp si e 4x4 in 2 usi fuge rau de tot a fost serie limitata asa am auzit daca nu o iau o mai tin un an si o prepar pe asta pana cand iau ceva. dar la vreo 2 mil gasesc un filtru sport bun ?

Hawkeye1103 26-04-08 00:41

intrebare chestiile alea kre se numesc filtre sport si se gasesc in vitan in targ .. sunt bune de ceva sau te ajuta doar la cheltuit banii pe ele:)

Geo_ZGA 26-04-08 09:17

sunt 3 pagini mari si late... nici pe astea nu le poti "rasfoi"???

dani_bwr 10-05-08 21:15

vrea un coleg de al meu sa isi ia un filtru sport k&n 57-0620 pt un seat leon 1.6 din 2007, este cineva care aduce asa ceva sau de unde as putea comanda? ms :)
http://kandn.com/images/m/57-0620.jpg

HaRdHouse 12-05-08 11:54

Vezi la promotii . Este un baiat care aduce la comanda : Andreizr1

dani_bwr 12-05-08 20:45

am gasit, ms :)

morpheusmaster 12-05-08 20:56

Quote:

Originally Posted by Nemes Ion (Post 1468298)
hmm pai ceea ce ai putea si faci la kalos 1.4 e sa i dai foc si sa ti iei masina

Frate la asa atitudine iti sugerez sa iti stergi profilul...E CEL MAI BUN LUCRU CARE POTI SA IL FACI LA ORA ACTUALA!!! Si postul tau e unul dintre cele mai varza posturi vazute pe 4t in ultima luna. RUSINICA, RUSINICA, RUSINICAAAAA!!! SI app. eu am 54 cai...1.1...sa o iau si sa ii dau foc si sa imi iau masina??? NEVER...hai team pupat pe portofel.

All times are GMT +2. The time now is 01:09.

- Copyright 2026 4Tuning