Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Tot ceea ce nu poate fi incadrat (https://forum.4tuning.ro/32-poate-incadrat.html)
-   -   18 - 26 ani, CUM FACI BANI ? (https://forum.4tuning.ro/32-poate-incadrat/38183-18-26-ani-faci-bani.html)

PYT 13-04-07 00:43

Re: 18 - 26 ani, CUM FACI BANI ?

1. nu ma refeream la tine, vorbeam la modul general
2. la 18 ani (si banui cls a XII-a) se poate spune k nu se pune inca problema sa muncesti serios, deci bv tie daca faci bani din combinatii, dar nu te limita la asta (pe viitor) si nu uita de bac + admitere ;-) bafta

teddy 13-04-07 01:59

hai ca tre' sa recunosc ca m-am ocupat si eu cu parfumuri haine si telefoane.. dar acum vreo 6-7 ani :lol:

Cristy65 13-04-07 09:24

eu tot vand ce am la senmnatura dar nu ia nimeni... :(.apropo nu va tenteaza?:d).tot smecheriile raman baza!decat sa mergi sa lucri 9 ore pe zi la lopata mai bine stai in oras si te rogi sa cumpere cineva...

peter 13-04-07 09:36

Quote:

Originally Posted by Cristy65 (Post 849114)
mai bine stai in oras si te rogi sa cumpere cineva...

baiatu'..baiatu' un telefon ceva ?

las-o in plm :lol:

Cristy65 13-04-07 09:38

nu nus cu dalea.intreb pe la prieteni si pe la cunoscuti.bine k orasu e mic si nu-i cine.plm.asta e.

DACIA-Wrc 13-04-07 10:49

am citit tot, si vad ca romanul ar face ce ar face numa sa nu lucreze si tot de prostii sa se tina
unu cu carduri
altu cu ruleta
altu cu piese de calculator
altul cu telefoare revopsite cu spray
altul cu parfumuri

ma fratilor tara asta nu se ridica la nivelul celorlalte tari doar stand si facand afaceri, prostesti pe unu si pe altul.
lucrabd se va ridica nivelul, nu mai bine lucrezi acuma pana la 40 de ani apoi te doare undeva, numa stai si cheltui, intri pe net dai comanda la ultimul model de telefon si in 48 de ore-l ai in casa...si nu mai trebuie sa-i vopsesti carcasa pentru cai nou.

Cristy65 13-04-07 10:54

ok muncim!dar cine iti da un salariu decent de vreo 300 de eur cum da in strainatate?dak nu e de 300 makar de 150 de eur.pt 100 de eur cat iti da normal nu merita sa iti rupi spatele,dar nai alternative...si at d c sa muncesti pt 100 de eur cand poti sa castigi vreo 70 numai stand?
a si am vazut si eu oameni care au muncit o viata si acum au o pensie de tot c#####l!

giubau_v8 13-04-07 11:21

pai au o pensie mica pentru ca nu au muncit legal...cu carte de munca...

Cristy65 13-04-07 11:31

toti pensionarii?nu prea cred.

Eugen_TL 13-04-07 12:25

Quote:

Originally Posted by DACIA-Wrc (Post 849258)
am citit tot, si vad ca romanul ar face ce ar face numa sa nu lucreze si tot de prostii sa se tina
unu cu carduri
altu cu ruleta
altul cu parfumuri

ma fratilor tara asta nu se ridica la nivelul celorlalte tari doar stand si facand afaceri, prostesti pe unu si pe altul.
lucrabd se va ridica nivelul, nu mai bine lucrezi acuma pana la 40 de ani apoi te doare undeva, numa stai si cheltui, intri pe net dai comanda la ultimul model de telefon si in 48 de ore-l ai in casa...si nu mai trebuie sa-i vopsesti carcasa pentru cai nou.

asa e,,,,dar nu se ridica nici daca NOI, cei de aici ne apucam de munca! ar trebui TOTI lucru ce n-ai sa vezi niciodata ;) ... si da da-mi motiv sa lucrez,salariu bun adica si conditii ca in UE ! nu spun ca nu poti face bani si legal dar rar se intampla sa ai o idee stralucita sa o aplici sisa faci o afacere din asta;) parerea mea

Mustang 13-04-07 14:44

Stiti ceva ?
De ce nu progreseaza nicaieri ... uite d'asta ... ca toata lumea foloseste aceste pretexte - ca nu sunt conditii in Romania si bla bla bla - vreti conditii ? puneti mana, lucrati serios, cereti mariri de salarii si sa vedeti ca o sa aveti conditii de UE pe care toata lumea le cere ...

Suntem cei mai saraci din Uniune ... oare de ce ??? pentru ca toate veniturile legale sunt de rahat ... sunt oameni destepti care castiga bani negri si care prefera sa faca asta decat sa faca ceva legal, incat sa aibe toata lumea de castigat !

Mai demult eram impotriva tarii ... ca nu sunt conditii si alte abureli ... Mi-am schimbat parerea ... Munca-l face pe om ... asta e rostul lui in viata. Nu o sa mananci din afirmatii ... Daca vrei sa mananci din afirmatii du-te la guvern si baga-te acolo ... toti incultii se duc acolo si dau legi de cacat, ca sa aibe ei venituri mai mari ...

dogy_10 13-04-07 18:46

Quote:

Originally Posted by TuningBoy (Post 849415)
asa e,,,,dar nu se ridica nici daca NOI, cei de aici ne apucam de munca! ar trebui TOTI lucru ce n-ai sa vezi niciodata ;)

vezi tocmai d-asta nu se ridica tara....pt ca gandesc ca tine.....daca ala nu face de ce sa fac eu.......grav domle, grav;)

PYT 13-04-07 19:07

exact asta am vrut sa zic si eu, dar am impresia k tocim tastele degeaba... oricum ma bucura k totusi exista si pe forum oameni care gandesc constructiv

Eugen_TL 13-04-07 19:12

pai toti suntem la fel ! si o mare greseala este mustang ca romanu accepta orice salariu ! pe cand in afara daca germanu de ex nu vrea ceva nu ii convine ceva a plecat frate la spaniol in alta parte nu sta dupa patron i se rupe lui ! pe cand noi ce ne da aia luam pt ca din alta parte nici aia nu primim! mentalitatea nu se va schimba daca EU ma schimb sau tu sau 4tuning:) trebuie sa treaca niste generatii totusi ! parerea mea

B.v.L 13-04-07 22:48

Quote:

Originally Posted by DACIA-Wrc (Post 849258)
unu cu carduri
altu cu ruleta
altul cu parfumuri

hai mai sa fim seriosi .. la 18 - 20 de ani cine te angajeaza cu un salar bun ? daca esti om simplu ai un salar de 5 mil asta in cazul in care nu esti angajat la tata in firma .. fara facultate nu faci aproape nimic .. si nici cu aia nu ai un viitor asigurat .. vorbind de 90% din romani si cei normali nu genii .. romanu lucreaza afara sa isi faca un viitor .. sau cei mai multi sa isi intretina familia .. un salar de 10 ori mai mare ori cui convine .. parerea mea .. asa ca mizilicurile merg si bani de suc ai .. si noroc cu parintii .. ai o casa si mancarea asigurata .. avem ani buni in fata si sacrificii si problemele o sa fie multe .. asa ca Distrativa cat sunte`ti tineri :D

All times are GMT +2. The time now is 12:11.

- Copyright 2026 4Tuning