Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Iasi (https://forum.4tuning.ro/36-iasi.html)
-   -   V O T A T I (https://forum.4tuning.ro/36-iasi/38145-a.html)

corraptor_evo 16-04-07 09:23

Re: V O T A T I

Quote:

Originally Posted by acid (Post 853496)
sincer, sincer, eu nu vad un singur folos pe care sa il aiba forumul. numai certuri si discutii aprinse de cand intru eu pe el. e adevarat ca se mai discutaa si anumite proble cu calm, se mai propun unele chestii, gratar, intalniri. dar ce ? in fatza nu se poate ? la telefon nu se poate ? nu zic sa se inchida forumul da macar deschideti o sectiune noua: "Scandal". Nu de alta dar la intalniri toti sunt prieteni cu toti si pe forum mai nu se inujura unii. E mai usor nu ? asha ca edy, la " Analiza, Putere, Vointa, Decizie = Alegere = LIBERTATE." eu ash mai adauga Respect deoarece pt a avea putere trebuie sa respecti si sa fii respectat de cei pe care ii conduci.

Din formularea ta, acid, inteleg ca imi recomanzi respect? In cazul asta eu iti recomand sa citesti, totusi, cu mai multa atentie cele doua posturi ale mele care vrei sa le treci la sectiunea "Scandal". Daca tot n-ai inteles, exista doua variante care nu creaza probleme nimanui:
- iti explic totul face-to-face,
- nu mai postez nimic pentru ca nu sint in stare sa ma fac inteles.

Si, parafrazindu-l pe Slip: cine, pe cine, cind si unde conduce?

Adieu pe azi!

cryo 16-04-07 10:53

Da acu' de la ce v-ati mai luat?

C'mon, nu-s "prezidentiale", chiar nu tre sa intram atat de adanc in discutii filozofice si de principiu... cel "ales" o sa-si faca treaba pe cat de bine poate, si in functie de ce se intampla, se mai adapteaza lumea pe parcurs...

Doar n-o sa jure cu mana pe biblie de-acum :lol:

CRyS` 16-04-07 10:57

Eu In Calitate De Moderator Si Obeservator Invesesc Pe Domnu XXX In Functia De Subordonat Cu Moderatie Pe Iaaaaasiiiiii!
Fie Ca Domnul Sa-ti Calauzeasca Druuuumuuuul!

Doamne Miluieste,Doamne Miluieste,Doamne Miluiesteeeeeeeeee!

In Numele Tatalui,A Fiului Si-a Sfantului Duuh

Aaaaamiiiiiin!
:drunk: :wave:

slip 16-04-07 11:58

Quote:

Originally Posted by CRyS` (Post 853910)

Eu In Calitate De Moderator Si Obeservator Invesesc Pe Domnu XXX In Functia De Subordonat Cu Moderatie Pe Iaaaaasiiiiii!
Fie Ca Domnul Sa-ti Calauzeasca Druuuumuuuul!

Doamne Miluieste,Doamne Miluieste,Doamne Miluiesteeeeeeeeee!

In Numele Tatalui,A Fiului Si-a Sfantului Duuh

Aaaaamiiiiiin!
:drunk: :wave:

vai doamne da cata slujba de pomenire ... pace si bucurie in suflet... si doamne cat offtopic...
mai sterge sau mai muta crys.. :lol:
salut

acid 16-04-07 22:37

:)) la acelasi tip de respect ma refeream si eu. in fine nu sunt in masura sa mai fac alte comentarii pe aici.. deja am zis prea multe.

CRyS` 16-04-07 23:19

Quote:

Originally Posted by corraptor_evo (Post 853769)

Adieu pe azi!

Hai ca sa fiu total off topic peste alt off topic! Ce sa inteleg si eu asa din aceasta mica propozitie?...Ca eu`s asa mai greu de minte/cap/creier si pricep mai greu!?!

corraptor_evo 17-04-07 09:45

"Adieu pe azi!", adica a rivederci pentru data de 16.04.2007.:paper:
(greu, greu, fratioareeee!:headache:)
:drunk:? sau :woowoo: ?

:-)

CRyS` 17-04-07 12:26

Quote:

Originally Posted by corraptor_evo (Post 855903)
"Adieu pe azi!", adica a rivederci pentru data de 16.04.2007.:paper:
(greu, greu, fratioareeee!:headache:)
:drunk:? sau :woowoo: ?

:-)

Nu e neaparat :drunk: sau :woowoo: ... dar hai ca am inteles!

Kallissto 17-04-07 15:03

Crys ....mi se pare mie sau concediu asta medical al tau...incepe sa-ti dauneze grav sanatatii ( nu precizez care :D ) :?:
Ahh..si inca ceva...daca forumul e vizitat de 2...3..4 sute de persoane nu inseamna neaparat ca acele persoane au vreo treaba cu 4tuning-ul :) linkurile pot sa apara si daca dai un search pe google cautand ceva spre exemplu.....soo..cred ca mai bine ca voteaza 20-25...care sunt cat de cat in tema cu subiectul decat 100 care dau cu banu' pe cine sa puna click :!:

CRyS` 17-04-07 15:07

Da Andra c`am ai dreptate!Am inceput sa o iau razna putin de la pastile! Dar nu`i nimic trece... :)

Revenim bine zici...decat sa dea cu banu mai bine se culca!

Kallissto 17-04-07 15:15

:headfones: :ciggy: Nopeeee mai bine sa doarma..ca de culcat poate n-au cu cine :ashamed: :joy: :boogy: :D ....mdaaaa sigur pastilele sunt de vina...gata...cu offtopicul :evil_laug

slip 17-04-07 17:41

poll-ul... trebuia.. oarecum .. votat.. de catre anumiti useri..sau moderatori..
pe mine spre ex m-a votat bmw_rulllzzz... si ii multumesc pt sustinere..dar totusi.. el e din comunitatea 4tuning.. bacau..onesti.. oricum un nici un caz iasi.. intelegi ce vreau sa spun??
nu imi place sa am avantaj din voturi aiurea..
mai bine sa se impuna niste conditii .. inainte.. si dupa aia sa se poata vota..
eu stiu de 4 voturi cam asa..reale.. restul habar nu am cine m-a votat.. sincer acuma.. am prieteni si din alte comunitati care ma puteau vota f bine.. dar in afara de bmw_rulllzzz nu a comentat nimeni..

nu imi place sa trishez sau sa para k trishez.. tocmai de aia era bine venit un poll informativ.. nu neaparat de acuma..dak iese cineva..trebuie deja pus in functie..
nu tata... mai vb si cu bucurestiul..dak e de acord..mai analizeaza unul altul.. activitatea.. implicarea si alti factori..si abia dupa aia sa se decida..

va salut..cu respect. slip

corraptor_evo 17-04-07 21:23

Da, Slip! Asa dupa cum am spus si eu, asta-i modul de a pune problema! E buna si ideea ca Poll-ul trebuie sa aiba doar rol orientativ si informativ, nu formativ. Analiza si hotarirea vine de la cei care au interesul si intocmesc politica forumului si nu de la cei care o fac (politica forumului), cu atit mai putin membrii.
Oricum, Andrei, fie vorba numai intre noi :suspiciou:suspiciou, esti printre cei doi preferati ai mei...

slip 17-04-07 23:06

Quote:

Originally Posted by corraptor_evo (Post 856999)
Oricum, Andrei, fie vorba numai intre noi :suspiciou:suspiciou, esti printre cei doi preferati ai mei...

nu ma innebuni :D :suspiciou .. ma bucur sa aud :D
oricum.. ti-s dator vandut ;) iti dai seama.. nu?
apropo... t sun maine sa imi dai nr lu titel.. k mascaltzone nu il mai are.. desi sustinea k detine nr.. :D
numai bine.. omuletz..
respect

Kallissto 17-04-07 23:20

:joy: :rockon: Iar aveti secrete voi 2 :)) ? Lasa Slip....:suspiciou :evil_laug :cool: te dam noi de gol...ne-ai mituit ca sa-ti dam votul but shhht...your secret is safe :twisted:

All times are GMT +2. The time now is 01:05.

- Copyright 2026 4Tuning