Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Cum facem rost de mai multi cai putere ? (https://forum.4tuning.ro/19-facem-rost-cai-putere.html)
-   -   CE VA PLACE VITEZA PE DIST SCURTA SAU LUNGA (https://forum.4tuning.ro/19-facem-rost-cai-putere/3814-place-viteza-dist-scurta-lunga.html)

HAL 30-03-05 02:26

varianta A deoarece in romania inca nu exista drumuri sa-ti permita o deplasare in sigurantza cu viteze de peste 200!!!!

cand merg cu peste 160 de la buc la cta shi invers pe autostrada dau flashuri incontinuu pentru ca nu se stie niciodata ce drojdie de sofer de pe banda unu sse trezeste sa depaseasca o raba care moare cu incarcatura de gat!! :lol: :lol: :lol: nu de alta dar am patzit-o cu unul care la 180 mi-a sarit in fatza noroc ca eram la distantza destul de mare de el shi era sensul celalat liber ca altfel Dzeu cu mila(intre ploiesti shi comarnic se intampla) :peace: :peace:

Evil Yuri 25-04-05 12:04

Pai un Golf II pe autostrada Buc-Pitesti la 280-300km ce ziceti? Daca ati auzit de fostul (nu stiu daca mai e) copilot al lui Bogdan Marisca. Taica-su a mers cu 300, iar el cu 270...hihihhi.
Ce pot sa spun...e misto si sa plece repede si sa duca mult masina. Sunt nishte senzatii misto la viteze mari! De exemplu de pe la vreo 220 ti se pare ca se ingusteaza drumul, dar dupa 250km/h revine la normal. Faza e ca e periculos pentru ca nu stii cum intra nea' caisa cu Dacia in fata ta...
Alegerea mea este A...si B (impreuna).

B 68 VLD 25-04-05 12:07

Quote:

varianta A deoarece in romania inca nu exista drumuri sa-ti permita o deplasare in sigurantza cu viteze de peste 200!!!!

cand merg cu peste 160 de la buc la cta shi invers pe autostrada dau flashuri incontinuu pentru ca nu se stie niciodata ce drojdie de sofer de pe banda unu sse trezeste sa depaseasca o raba care moare cu incarcatura de gat!! Laughing Laughing Laughing nu de alta dar am patzit-o cu unul care la 180 mi-a sarit in fatza noroc ca eram la distantza destul de mare de el shi era sensul
Si eu aleg tot varianta A! Eu am mers cu 205km/h constant toata autostrada Soarelui fara probleme dar este adevarat ca am fost vreo 10 masini toate. :lol:

HolySoul 04-08-05 02:20

cum masina nu-mi merge cu 260-280 prefer varianta A :)
oricum sunt sosele in romania in care poti sa-ti plafonezi orice masina ai avea dar... riscul este enorm ...
ar trebui puse niste limite de viteza minima ...
multi dintre romani merg cu 50 la ora pe autostrada pe a doua banda fara motiv .. .
habar n-au ce risca ..

DRooPY 04-08-05 02:46

este evident ca varianta A .. 8)

200SX 04-08-05 07:19

cred ca poti sa ai si o acceleratie dementiala pana la o anumita viteza si o viteza de top mare.

treptele 1,2,3,4 scurte si treptele 5,6 lungi

ferocus 05-08-05 15:51

A, pentru ca varianta B este ireala.

pentru croaziera cu 280 iti trebe benzinarie din 20 in 20 de km. 3-4km accelerezi, 3-4km franezi, deci 10 km de bucurie

vectra_gts 19-08-05 12:04

mah nici A nici B ca limita la noi e 130. si daca tataie cu dacia care merge cu 120 nu are bani de altceva ce sa faca? datii voi bani de masina ca poa stie sa mearga si cu viteza dar nu are suport tehnic.

oache81 26-08-05 07:47

Lasa ca noile dacii papuc merg si cu 160.Am citit mai mult topicuri pe mai multe forumuri legate de viteza maxima si ma gandesc ca de fapt limita de viteza nu este totuna cu viteza obligatorie,adica din ce inteleg aici toti care nu pot merge cu cel putin 150 nu au ce cauta pe autostrada cand de fapt limita e 130 si noi ii injuram exact pe cei care merg regulamentar.Ca unii nu se asigura in depasiri asta e partea a doua,dar pe de alta parte cel care schimba banda la 100 la ora si te vede in oglinda la 1 KM in spate presupune ca mergi cu maxim 130 cat e limita nu cu 200.Daca intri in el e vina ta,o data ca mergi cu 200 si a doua oara ca nu pastrezi distanta,el saracu nu are nici o vina.

PiX 25-09-05 22:31

Eu daca as avea masina tot varianta a as alegeo...Da cum nu ma duc eu in fiecare zii la munte sau la mare si merg mai mult prin bucuresti nu as avea ce sa fac cu e masina care prinde greu o viteza la care nu cred ca o sa ajung nici o data...Poate dar sa o vand :lol:

car_addict 26-09-05 12:38

Alpina b7 - Ploiesti - Campina - 280 km/h. E senzatie.Consum undeva intre: 35-40 % . Cu asemenea masina ai senzatii la orice viteza.Deci si A si B . Cunoscatorii stiu ce zic.

BMWfan 29-09-05 11:24

sa- scrie si mie unul care se pricepe cu adevarat ca revistele se contrazic una pe alta pe tema asta
DACA MODIFICI MASINA ASTFEL INCAT SA CREASCA CUPLUL AUTOMAT SCADE VITEZA SE VARF SAU NU ?

All times are GMT +2. The time now is 17:23.

- Copyright 2026 4Tuning