![]() |
Re: Provocare!!!!(cerem revansa)
Concluzia este:
Duminica vom juca fotbal la o anumita ora, un anumit loc, si pe o anumita miza. |
dupa ce c-am ajuns la o concluzie acum vrei sa stim si care e ? aflam mai tarziu asta
LE: vad ca a aflat lucian primul .... acum stim toti |
atunci haidetzi sa apelam la o firma de organizat evenimente!!! poate asha o sa reusim! :D
|
Fara gratare k ultima data sa lasat greu la stomacel ... Mergem sa facem sport nu sa halim k ne ingrasam dupa-aia si eu si blondu ne cam revarsam :lol: ...
Spune-ti ceva serios daca jucati sau nu k sa stiu sa bagam echipa in cantonament:pelvic_th :boogy: :joy: :dance: :workout: :boxing: iar eu cu blondu sa ne antrenam cum stim noi mai bine :tetter: (orice comentariu e de prisos :censored: ) |
Quote:
|
ma ce aveti cu saracu ace , hai sa jukam pe rebel .. e??:lol: :lol: :lol: :twisted: :twisted: :2gun:
|
Quote:
|
dak te pierde blondu ??? ce mai face fara tine ... mda .. ai un sambure de dreptate in tine :)))
|
-Portar la Nsl prezent la meci oriunde ar fi......propun meci si dupa un gratar.......mai aproapee va roggggg........1 bucata rezervor...finis ieri !!!!! pls mai aproape pana i mi iau si eu Yaris......
|
La cate paduri sunt in jurul bucurestiului...:lol: poate gasim si un teren prin padure iar dak nu il facem noi ;)
|
pai cum dupa gratar fotbal??.. dupa gratar se bea.. iar dupa baut , ceva ->Interzis Minorilor..<- ( oricum rimeaza cu baut :):) )
deci.. daca e ceva legat de fotbal , blondule stii ca fac parte din echipa, nu accept loc de rezerva sau fanion dreapta ascuns dupa peluza I :))) ma anuntati si pe mine ... salutare ! |
-Eu zic sa va rugati sa raman in poarta.....daca nsl-ul e la ananghie.......schimb postul...intru extremamislocasuatacanta....sa va tineti!!!
|
Sa nu-l uitam pe AXE ;) - sper ca nu au tavan de nici un fel, nici macar plasa, ca altfel o sa aiba gauri. :D
|
foicaaaaaaaaaaaaa eu o sa fiu cu fanionu! .. in culori NSL :D si desigur .. sigla ;)
|
Deci de gratar daca e sa facem undeva mai aproape vin si eu .....dar treaba cum sta io nu am venit ca trebuia benzen cam multa :D ....oricum poate facem undeva mai aproape ...;) sii..... in legatura cu meciu vin si eu la fotbal anuntatima si pe mine cand merem si unde ;) si vedeti ca daca ne hotaram sa jucam tre sa merem din timp sa inchiriem ;) deoarece.... no sa mai gasim ;)..oricum anuntatima daca se face ceva ;)
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:53. |
- Copyright 2026 4Tuning