Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   NoSpeedLimit Romania Club (https://forum.4tuning.ro/99-nospeedlimit-romania-club.html)
-   -   Provocare!!!!(cerem revansa) (https://forum.4tuning.ro/99-nospeedlimit-romania-club/38052-provocare-cerem-revansa.html)

Lucian_GXZ 10-04-07 17:20

Re: Provocare!!!!(cerem revansa)

Concluzia este:

Duminica vom juca fotbal la o anumita ora, un anumit loc, si pe o anumita miza.

vlad_9791 10-04-07 17:21

dupa ce c-am ajuns la o concluzie acum vrei sa stim si care e ? aflam mai tarziu asta
LE: vad ca a aflat lucian primul .... acum stim toti

kalutu_4_u 10-04-07 17:37

atunci haidetzi sa apelam la o firma de organizat evenimente!!! poate asha o sa reusim! :D

Rebel_Boy 10-04-07 18:46

Fara gratare k ultima data sa lasat greu la stomacel ... Mergem sa facem sport nu sa halim k ne ingrasam dupa-aia si eu si blondu ne cam revarsam :lol: ...
Spune-ti ceva serios daca jucati sau nu k sa stiu sa bagam echipa in cantonament:pelvic_th :boogy: :joy: :dance: :workout: :boxing: iar eu cu blondu sa ne antrenam cum stim noi mai bine :tetter: (orice comentariu e de prisos :censored: )

Rebel_Boy 10-04-07 18:49

Quote:

Originally Posted by kalutu_4_u (Post 844288)
eu cred ca ar fi mai corect sa jucam pe ACE!! ce zicetzi? care castiga il ia acasa!!!!!

Jucam pe ACE dar chiar daca, castigam noi sau castiga NSL il ia NSL-ul :nospam:

Slim29 10-04-07 18:53

ma ce aveti cu saracu ace , hai sa jukam pe rebel .. e??:lol: :lol: :lol: :twisted: :twisted: :2gun:

Rebel_Boy 10-04-07 18:56

Quote:

Originally Posted by slim4r5 (Post 844518)
ma ce aveti cu saracu ace , hai sa jukam pe rebel .. e??:lol: :lol: :lol: :twisted: :twisted: :2gun:

Nu merge k v-a fii miza prea mare 8)

Slim29 10-04-07 18:58

dak te pierde blondu ??? ce mai face fara tine ... mda .. ai un sambure de dreptate in tine :)))

F_L_R 10-04-07 22:30

-Portar la Nsl prezent la meci oriunde ar fi......propun meci si dupa un gratar.......mai aproapee va roggggg........1 bucata rezervor...finis ieri !!!!! pls mai aproape pana i mi iau si eu Yaris......

NSL_KiwY 10-04-07 22:43

La cate paduri sunt in jurul bucurestiului...:lol: poate gasim si un teren prin padure iar dak nu il facem noi ;)

Alex-Rahova 10-04-07 22:58

pai cum dupa gratar fotbal??.. dupa gratar se bea.. iar dupa baut , ceva ->Interzis Minorilor..<- ( oricum rimeaza cu baut :):) )
deci.. daca e ceva legat de fotbal , blondule stii ca fac parte din echipa, nu accept loc de rezerva sau fanion dreapta ascuns dupa peluza I :)))

ma anuntati si pe mine ...

salutare !

F_L_R 10-04-07 23:07

-Eu zic sa va rugati sa raman in poarta.....daca nsl-ul e la ananghie.......schimb postul...intru extremamislocasuatacanta....sa va tineti!!!

AlexM. 10-04-07 23:31

Sa nu-l uitam pe AXE ;) - sper ca nu au tavan de nici un fel, nici macar plasa, ca altfel o sa aiba gauri. :D

dolb 10-04-07 23:37

foicaaaaaaaaaaaaa eu o sa fiu cu fanionu! .. in culori NSL :D si desigur .. sigla ;)

dima_versace_VROOOM 10-04-07 23:43

Deci de gratar daca e sa facem undeva mai aproape vin si eu .....dar treaba cum sta io nu am venit ca trebuia benzen cam multa :D ....oricum poate facem undeva mai aproape ...;) sii..... in legatura cu meciu vin si eu la fotbal anuntatima si pe mine cand merem si unde ;) si vedeti ca daca ne hotaram sa jucam tre sa merem din timp sa inchiriem ;) deoarece.... no sa mai gasim ;)..oricum anuntatima daca se face ceva ;)

All times are GMT +2. The time now is 00:53.

- Copyright 2026 4Tuning