![]() |
Re: Mazda 6 Sport GT-v6 VS BMW 320i
Mazdaspeed 6 nu se vindea in canada in feb anul trecut, a iesit pe piatza in toamna. Iar in Europa deabea a aparut.
|
Quote:
|
si care ar fi aceste surse "sigure"
ca asa si eu te contrazic si iti spun din surse tot la fel de sigure ca nu exista. |
stick to the topic... ce mai conteaza cand a aparut, e un versus intre bmw 320i si mazda 6 sport gt v6...
si strict asta... |
Am votat Mazda.
Intotdeauna voi opta pt. o masina full ,uneia cheala chiar de marca fiind. Cit despre fiabilitate...Am vazut mai multe motoare de BMW sparte decit de Mazda.:) Iar la revinzare ,pretul este mai mare la o "full" ,decit la una "cheala",vinzarea facindu-se mai repede. BMW ,exceptind M-urile si seria 7 are o figura destul de comuna pe strazi. Aleg in mod cert Mazda. |
Aleg BMW-ul fiindca cele 2 firme nu prea se compara una cu alta.. si daca ar fii sa fie mazda mai buna eu tot pe optiunea BMW ma duc
|
am votat ptr mazada-cp mai multi,pret mai mic,si in plus arata mai bine,parerea mea.....dar ce greutate are o mazda 6 si cat are bmw-u?!(curiozitatea)
si cum a spus turbojack mai sus e prea comun pe strazile din romania |
preturi la intretinere mai reduse la mazda si prezinta o aparitie mai exotica pe strazile noastre fata de mult laudatul seria3
|
de cand si pana cand cost de intretinere mai redus la mazda????
|
Singurul avantaj al BMW-ului e pretul ridicat la revanzare...
dar daca omiti acest aspect ... mazda cu siguranta |
| All times are GMT +2. The time now is 12:27. |
- Copyright 2026 4Tuning