![]() |
Re: Tema noua vs. Tema veche
Quote:
Franz cu f de la fumat, buna asta :lol: |
Aleks,pentru ca e un thread la care esti activ...am o sugestie,o rugaminte. Poate faceti ceva cu samsarii aia agramati care isi pun troacele la vanzare pe sectiunea "masina mea". Sa le interziceti anunturile,poate s-au ratacit,poate n-au gasit sectiunea "Bazar' si trebuiesc ajutati.
|
Daca primesc p.m.-uri cu topicurile, cu mare placere fac asta :lol::twisted:
|
Cu tot respectul cred ca e de datoria voastra,a moderatorilor sa faceti curatenie la rubrica de samsareala a.k.a "MASINA MEA".
|
Quote:
Daca pe tine te supara un anunt anume, imi poti da mesaj cu el si sa ma uit si eu peste umarul lor. Totusi, am o rugaminte. defineste-mi ce anume inseamna samsareala. Ofera-mi, ca si ajutor, o definitie clara a anunturilor virgine, corecte si cinstite. Si ajuta-ma sa le ofer un motiv celor carora le sterg anunturile, pentru ce criterii clare le pot eu interzice posibilitatea de a-si vinde masinile. As fi curios cum rezolvam o chestiune pe care n-a rezolvat-o niciun targ auto, site sau revista nici din Germania, nici din Romania, nici din alta parte... |
Quote:
|
Stai ca n-am fost atent, ziceai de masina mea, eu vorbeam de zona comerciala.
Pe care din sectiuni, ca fiecare marca are impartite categoriile, si sunt zeci de marci... |
Quote:
|
Quote:
Recunosc insa ca eu ar trebui sa fac putina curatenie prin zona aia, si am sa fac, promit, numai timp sa fie :lol: :lol: |
Quote:
|
Da oare s-ar putea cu mai putine reclame ? nici adblock nu mai face fata , intru sa citesc ceva 567890 reclame , stau 1 ora sa le inchid pe toate si la next page lafel , daca vreau reclame ma uit pe pro tv , dar si aici ? (si ma refer la forum)
|
+1
Spam...reclama bagata cu forta. Daca nu esti atent la mouse, dai clik pe toate prostiile. Era mai bine inainte de invazia reclamelor. |
De la 1 ian 2014 propun sa se implementeze un nou layout: 1/5 din latimea paginii pt forum, restul pt reclame! Si nu cumva sa va treaca prin cap sa faceti o versiune de mobil, sunt convins ca toata lumea foloseste exclusiv desktop ca sa intre pe 4t...
|
Reclamele sunt foarte enervante, dar va inteleg, aduc un ban in plus.
Dar macar faceti in asa fel incat butonul de X de la reclame sa se poata accesa nu sa stea ascuns sub bara de sus a paginii sau a temei noi. Macar sa o inchid cu usurinta daca de reclame tot nu scap. Multumesc |
Bai 4tuning mai dati-o in p,,,a cu atata reclama nu poti sa vezi nimic ca apare reclama
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:11. |
- Copyright 2026 4Tuning