![]() |
Re: Multiplayer || BMW 335d E90 Touring
E prima masina la care am incercat sa fac Copy Paste :) Eu cred ca tot vt este si ceea ce am facut eu , dar in fine , dar daca vreti sa fie corect , o sa imi retrag masina din concursul asta :)
|
Baieti as putea folosii backgroundul si jantele de la bmw-ul cel alb pentru touringul meu? Ca pana acum nu am gasit ceva pe placul meu si asta mi-a picat cu tronc :D
|
@ Ca$$ - eu zic ca fiind prima lui masina, ii dam ocazia sa participe la concurs si ca apoi sa urmaresti evolutia lui Cristi.
@ Underground - rotile, da, bg nu! cum ti se pare doua masini inscrise in acelasi concurs cu alt bg decat cel original, dar la fel cu al altei masini? |
Reme el are alt background... cel cu e46-le...:D
|
dar nu i'am zis ca nu o sa participe la battle... a fost doara asa... o chesite de bun simt :lol: din partea mea poate sa continuie sa faca felul asta de "VT" dar nu o sa avanseze niciodata... parerea mea
|
Quote:
@ Underground - da poti! normal! da-i bice! |
Quote:
|
Ca$$ nu o sa evoluez prin genul asta de vt , pur si simplu am vrut sa incerc si tehnica de copy paste sa vad ce iese , uite-te la thread-ul meu de la beginner si ai sa vezi mai multe lucrari acolo care nu sunt lucrate asa :)
|
1 Attachment(s)
Ar mai fi cate ceva de facut dar ca sa nu ma las prea mult asteptat ma prezit si eu cu bmw-ul nu prea sunt multumit de el
|
Quote:
|
Ca$$ nu intri si tu?
|
Bv undergrd...arata bine.Auzi prelungirea bara spate ai luat`o cumva de pe masina mea? ca e exact lafel.. si observ ca nici nuanta culorii nu e lafel cu cea a masinii ci e mai inchisa si de aia intreb :D
|
m'as baga si eu, dar nu cred ca am timp sa o termin :sad:
|
1 Attachment(s)
Quote:
@Cass: Eu unul sunt dispus sa te astept sa vedem si ce zic ceilalti baieti |
asteptam ca mai e si cannonball! S-a anuntat mai demult! Totusi sunt 4 zile si daca e mai prelungim!
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:29. |
- Copyright 2026 4Tuning