Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Daewoo (https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo.html)
-   -   my new project.cielo 3.2 v6 (https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo/379003-my-new-project-cielo-3-2-v6.html)

cristianic 28-06-13 01:43

re: my new project.cielo 3.2 v6

Felicitari! Culmea e ca in urma cu aproape 2 saptamani discutam cu un prieten posibilitatea uni v6 de opel pe cielo/nexia. Se pare ca nu-s singurul care e fan aspirate cu multi cilindrii.:lol:

B-64-KTL 28-06-13 09:11

Frumos...bravo, felicitari. Sa inteleg ca o faci sa o pastrezi de te gandesti la antifonat si vopsit? Eu credeam ca o faci de "tavaleala". Spor.

Addy_Gaman 28-06-13 20:09

ms ktl.sa sti ca o fac doar de tavaleala.maine sper sa-i fac evacuarea.si sa ies cu ea.la teste.si de luni urmeaza puntea spate.si lasata blana.poate reusesc abia pe saptamana viitoare sa ies,cu ea.si sa incerc cu cielo sfi.sunt foarte curios cum o sa stau.majoritatea spunand ca v6 nu prea trage,acum ramane de vazut....bafta

cielo_LYY 28-06-13 21:18

Quote:

Originally Posted by Addy_Gaman (Post 5513708)
ms ktl.sa sti ca o fac doar de tavaleala.maine sper sa-i fac evacuarea.si sa ies cu ea.la teste.si de luni urmeaza puntea spate.si lasata blana.poate reusesc abia pe saptamana viitoare sa ies,cu ea.si sa incerc cu cielo sfi.sunt foarte curios cum o sa stau.majoritatea spunand ca v6 nu prea trage,acum ramane de vazut....bafta

daca v6 e in mintile lui si montat ca la carte eu zic ca nu are cum sa traga sfi mai bine...acum depinde si cat de obosit e motorul...sunt mai multi factori care diferentiaza cele 2 motoare....toti care au o medie de cunostinte in ale mecanicii stiu ca v6 e mult mai puternic decat sfi

Addy_Gaman 29-06-13 17:10

-motorul este impecabil,sub 200mii km.merge perfect.se accelereaza incredibil de bn.trebui ssa schimb pompa de benzina k este pe duca.nu baga cu presiune....
-azi am reusit sa Montez si evacuarea.. de luni urmeaza.suspensia.si poate incerc sa ies cu ea...

B-64-KTL 01-07-13 17:54

Cielo_LYY: dar cred ca stii ca V6-le e un motor de croaziera si exceleaza prin cuplul mare dar in schimb nu este unul de turatii...acolo unde SFI-ul sta mai bine, din punctul meu de vedere.
Uzi: daca iesi da-mi si mie un semn...asta daca apuc sa-mi schb cuzinetii...in rest bafta in continuare cu proiectul si sper sa iasa ce vrei tu...sansele sunt mari sa fie o surpriza placuta in configuratia asta.

Addy_Gaman 01-07-13 18:50

1 Attachment(s)
sper si eu sa fie ceva frumos,si sa traga bn.mai am putin la ea...azi am montat suspensia fata,la care am muncit toata ziua,am data jos de cateva ori.sa o las cum vreau...o poza

B-64-KTL 01-07-13 19:20

Ce bine arata motorul ala acolo?! :twisted::twisted::twisted:

cielo_LYY 03-07-13 16:03

Quote:

Originally Posted by B-64-KTL (Post 5516094)
Cielo_LYY: dar cred ca stii ca V6-le e un motor de croaziera si exceleaza prin cuplul mare dar in schimb nu este unul de turatii...acolo unde SFI-ul sta mai bine, din punctul meu de vedere.
Uzi: daca iesi da-mi si mie un semn...asta daca apuc sa-mi schb cuzinetii...in rest bafta in continuare cu proiectul si sper sa iasa ce vrei tu...sansele sunt mari sa fie o surpriza placuta in configuratia asta.

https://www.youtube.com/watch?v=OyoDgwBhwnk

si asta in conditiile in care vectra are aprox 500kg in plus fata de astra
cielo asta o sa fie senzatie daca e facut asa cum trebuie

Addy_Gaman 03-07-13 18:36

vedem ce o sa iasa.si cum va trage...mai este putin si o termin,azi am montat si puntea spate cu discuri,lichid nou,si e alta viata.am iesit azi,am facut cateva ture cu ea....este senzatie.urca foarte repede in ture,si patineaza grav 1,2 si 3....

julaikos 03-07-13 19:35

Vine ca turnat motorul ala acolo :D

Addy_Gaman 06-07-13 17:58

2 Attachment(s)
se lucreaza.incet si bn.....si rotile care vor fi pe masina.pe 16..dupa ce o vopsesc

julaikos 06-07-13 18:04

Iti cam trebuie o evacuare noua :lol:

Addy_Gaman 06-07-13 18:35

si inca 2 poze...

Addy_Gaman 06-07-13 18:37

2 Attachment(s)
am uitat de pozeee...

All times are GMT +2. The time now is 09:17.

- Copyright 2026 4Tuning