![]() |
re: my new project.cielo 3.2 v6
Felicitari! Culmea e ca in urma cu aproape 2 saptamani discutam cu un prieten posibilitatea uni v6 de opel pe cielo/nexia. Se pare ca nu-s singurul care e fan aspirate cu multi cilindrii.:lol:
|
Frumos...bravo, felicitari. Sa inteleg ca o faci sa o pastrezi de te gandesti la antifonat si vopsit? Eu credeam ca o faci de "tavaleala". Spor.
|
ms ktl.sa sti ca o fac doar de tavaleala.maine sper sa-i fac evacuarea.si sa ies cu ea.la teste.si de luni urmeaza puntea spate.si lasata blana.poate reusesc abia pe saptamana viitoare sa ies,cu ea.si sa incerc cu cielo sfi.sunt foarte curios cum o sa stau.majoritatea spunand ca v6 nu prea trage,acum ramane de vazut....bafta
|
Quote:
|
-motorul este impecabil,sub 200mii km.merge perfect.se accelereaza incredibil de bn.trebui ssa schimb pompa de benzina k este pe duca.nu baga cu presiune....
-azi am reusit sa Montez si evacuarea.. de luni urmeaza.suspensia.si poate incerc sa ies cu ea... |
Cielo_LYY: dar cred ca stii ca V6-le e un motor de croaziera si exceleaza prin cuplul mare dar in schimb nu este unul de turatii...acolo unde SFI-ul sta mai bine, din punctul meu de vedere.
Uzi: daca iesi da-mi si mie un semn...asta daca apuc sa-mi schb cuzinetii...in rest bafta in continuare cu proiectul si sper sa iasa ce vrei tu...sansele sunt mari sa fie o surpriza placuta in configuratia asta. |
1 Attachment(s)
sper si eu sa fie ceva frumos,si sa traga bn.mai am putin la ea...azi am montat suspensia fata,la care am muncit toata ziua,am data jos de cateva ori.sa o las cum vreau...o poza
|
Ce bine arata motorul ala acolo?! :twisted::twisted::twisted:
|
Quote:
si asta in conditiile in care vectra are aprox 500kg in plus fata de astra cielo asta o sa fie senzatie daca e facut asa cum trebuie |
vedem ce o sa iasa.si cum va trage...mai este putin si o termin,azi am montat si puntea spate cu discuri,lichid nou,si e alta viata.am iesit azi,am facut cateva ture cu ea....este senzatie.urca foarte repede in ture,si patineaza grav 1,2 si 3....
|
Vine ca turnat motorul ala acolo :D
|
2 Attachment(s)
se lucreaza.incet si bn.....si rotile care vor fi pe masina.pe 16..dupa ce o vopsesc
|
Iti cam trebuie o evacuare noua :lol:
|
si inca 2 poze...
|
2 Attachment(s)
am uitat de pozeee...
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:17. |