![]() |
Re: Jocuri din copilarie
4 Attachment(s)
Ah..si Twisted metal si Crash...si Tekken mai erau pe PS1..
|
Mario Kart :D, primu joc, 'motorsport' pacat ca n-aveam volan :D
|
Era un joc STUNTS ...era preferatul meu :D era super distractiv :D aveai multe masini printre care lamborghini diablo,ferrari nuj de care :D , acura nsx , lamborghini din ala 4x4 am uitat cum ii zice....construiai curse....era super tare :D si desigur jocul Lamborghini :D:D prea tare
|
Quote:
|
eu si acum mai am un joc din ala cu castete :))....
|
tin minte de caseta aia cu circu. cand trebuie sa mergi pe o minge, sa mergi cu leul:lol: :lol: :joy:
|
din generatia jocuri Terminator sau cum le zicea :lol: ... vad ca ati omis ala cu Tancuri la care trebuia sa bombardezi ziduri:lol: la Duck Hunt si parca mai era ala cu discuri ..aveam si pistol.. si fraieream jocu` punand "teava" de la pistol lipita de ecranul de televizor :lol:
|
Quote:
|
Quote:
|
Moama da ce mijto era Lotus :D,aveai 3 masini si puteai sa faci cursa cum vroiai ... puneai un nume si iti facea cursa imi placea prin munti :D si cand se bagau oponentii in fata mea :)) ce mijto era.Atunci nu ma plictiseam ca acuma.Mai era TOP GUN :D il jucam cu varul meu toaaaaaaata ziua :D:D
|
Quote:
mai era death rally ,daca il stie careva :rolleyes2 |
Quote:
|
De duke nukem(sau ceva de genu) nu ati auzit?sau de street fighter?sau de predator?
doamne cat ma mai jucam jocurile astea.... super topicu asta :D |
prince of persia, wolf 3d, doom... LARRY!!! :lol:
|
Hot Wheels-Ignition asta chiar mi`a placut mult,mai era Rally Championship,Gta I(London),Midtown Madness 1,Screamer,Screamer 4x4(foarte tare jocu),Carmageddon-urile,Toshnieden Arena(un fel de Tekken pt PC) si pe PS1 jucam Heart of darkness I,Tekken,si mai aveam un CD Demo 1 ii zicea avea un joc cu Porsche Boxter era fff tare...
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:43. |
- Copyright 2026 4Tuning