Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Dyno Tuning (https://forum.4tuning.ro/175-dyno-tuning.html)
-   -   Skoda RS TFSI by DimSport (https://forum.4tuning.ro/175-dyno-tuning/37897-skoda-rs-tfsi-by-dimsport.html)

dogarel 23-04-07 10:39

Re: Skoda RS TFSI by DimSport

OT: Abia dupa 4000-5000 o sa traga cum trebuie. La mine senzatia pe la 3000 de km a fost ca s-a inmuiat masina, dupa care a revenit dupa 5000km.
End of OT.

cristian_seven 23-04-07 14:55

Auzisem dar nu stiu cat e de adevarat ca exista o limitare soft de putere pentru primii mii de km pt. protejarea motorului in rodaj. Probabil asta se simte dupa 5-6k km cand livreaza puterea maxima.

yoda 23-04-07 17:17

Quote:

Originally Posted by AlecsM (Post 866313)
interesant ...nu stiam asta ...momentan masina nu trage pt 270 cp ....nici macar pt 240 ... probabil din cauza ca e noua ...astept sa se lase motorul....si zic ca nu trage pt ca diferentza dintre mine si gti stock a fost de maxim maxim o masina intre noi ...deci !?!?!

frate...gti-ul ala nu e stock!!!intelege ca unul stock nu trage asa!si nici nu se aude asa!
bafta!

yoda 23-04-07 17:22

Quote:

Originally Posted by B39738 (Post 865646)
Alex,nu mai pune la suflet tot ce zic baietii binevoitori,tu singur stii de ce e in stare masina ta,care-i sunt punctele favorabile sau defavorabile in configuratia pe care o folosesti...imi pare rau ca te confrunti cu probleme de pierderi de aer pe admisie,dar la toate exista o rezolvare,sunt sigur ca ii veti da de capat pana la urma...din ce inteleg,ai concurat cu o Cupra care are putere de baza peste cu 40cp peste puterea de baza a masinii tale,orice rezultat care te plaseaza foarte aproape de aceasta,fie ca esti inainte sau dupa,ar trebui sa te faca fericit...mult succes in continuare...

cat despre fise de dyno si oameni care cred sau nu,vorba cantecului:"asta-i tot,ne vedem pe strazi"...

de fiecare data cand raspunzi asa ma faci sa-mi para rau de cuvantul folosit nu de mult!!(varza, in caz ca ai uitat!!!)
iti multumesc mult pt aprecieri!

salutari.

p.s. acum "varza" sunt eu ;)

AlecsM 23-04-07 17:53

Quote:

Originally Posted by yoda (Post 866964)
frate...gti-ul ala nu e stock!!!intelege ca unul stock nu trage asa!si nici nu se aude asa!
bafta!

in cazu asta chiar bag mana in foc ...e ca si cum m-ar mintzi mama ...
E 100% stock

p mine ma tzine sa facem o verificare la masina ...ce zici cine se insala plateste costurile verificarii? Porsche Romania este locul

AlecsM 23-04-07 18:00

OT rog moderatorii sa uneasca posturile
@yoda daca zici k nu e stock ...cum iti explici ca ia bataie de la un type r cu admisie si evacuare ???????

200SX 25-04-07 12:05

Quote:

Originally Posted by Achim (Post 869554)
........ ca mi-am facut chip, de ar fi asa usor :( )...

Sa nu-mi zici ca cei de la Hondata nu te pot ajuta

MasterTuner 25-04-07 12:32

Chiar daca nu ti se precizeaza ca trebuie sa faci rodaj, motoarele dau puterea si economicitatea maxima dupa 20 000 - 30 000 Km. Altfel spus, la BMW nu se ia masina de pe banda ca sa i se faca testele care se vor declara oficial ca putere si consumuri, ci una dupa 30 000 Km, lucru aflat de la unul din sefii de la prototipuri motor care imi e prieten. Acelasi lucru l-am vazut si noi pe dyno la diverse masini.

Achim 25-04-07 14:32

Quote:

Originally Posted by 200SX (Post 870013)
Sa nu-mi zici ca cei de la Hondata nu te pot ajuta

ba da... dar pretul si faptul ca trebuie sa astept ceva dupa ECU si etc face ca toata treaba asta sa nu fie asa de simpla ca la ceilalti :(

yoda 03-05-07 07:55

asa stricata, la mare, a tras "un pic mai bine" decat un megane rs, octavia turbo si spre surpriza proprietarului...mai bine decat un urs 325!

alecsutu1 03-05-07 12:31

Ursul ala 325 avea si turbo sau ce?Ce a fost asa surprinzator ca nu inteleg?
de care 325 e vorba ?:)

yoda 03-05-07 15:05

Quote:

Originally Posted by alecsutu1 (Post 882130)
Ursul ala 325 avea si turbo sau ce?Ce a fost asa surprinzator ca nu inteleg?
de care 325 e vorba ?:)

sincer nu stiu...si pe mine m-a surprins siguranta tipului...poti incerca la xteam constanta pt mai multe detalii.in afara zgomotului si cauciucurilor arse n-a prea prestat nimic! ;)

Morro 04-05-07 09:10

felicitari masina chiar s-a miscat bine ;)

yoda 04-05-07 13:24

Quote:

Originally Posted by Morro (Post 883817)
felicitari masina chiar s-a miscat bine ;)

iti multumesc foarte mult pt aprecieri, dar masina n-a prea fost in mintile ei!inca nu am rezolvat problema cu pierderea presiunii!sper ca dupa rezolvarea problemei tehnice sa-si reintre in normal! ;)

Doc 04-05-07 14:36

Aseara, aceeasi Octavia RS cu probleme a avut o mica intrevedere din mers cu un Audi S3 alb pe chei. Chiar daca nu este in mintile ei, Octavia a stat langa Audi pana la cap. Diferentele intre cele doua masinii nu sunt notabile, ceea ce pentru proprietarul de RS ar trebui sa fie o incantare. Repet, confruntarea a avut loc din mers nu cu start de pe loc, unde clar AUDI are un avantaj.

Sper ca odata cu rezolvarea problemei DV-ului sa avem parte iar de performante notabile pe strada.

All times are GMT +2. The time now is 05:59.

- Copyright 2026 4Tuning