![]() |
Re: Skoda RS TFSI by DimSport
OT: Abia dupa 4000-5000 o sa traga cum trebuie. La mine senzatia pe la 3000 de km a fost ca s-a inmuiat masina, dupa care a revenit dupa 5000km.
End of OT. |
Auzisem dar nu stiu cat e de adevarat ca exista o limitare soft de putere pentru primii mii de km pt. protejarea motorului in rodaj. Probabil asta se simte dupa 5-6k km cand livreaza puterea maxima.
|
Quote:
bafta! |
Quote:
iti multumesc mult pt aprecieri! salutari. p.s. acum "varza" sunt eu ;) |
Quote:
E 100% stock p mine ma tzine sa facem o verificare la masina ...ce zici cine se insala plateste costurile verificarii? Porsche Romania este locul |
OT rog moderatorii sa uneasca posturile
@yoda daca zici k nu e stock ...cum iti explici ca ia bataie de la un type r cu admisie si evacuare ??????? |
Quote:
Sa nu-mi zici ca cei de la Hondata nu te pot ajuta |
Chiar daca nu ti se precizeaza ca trebuie sa faci rodaj, motoarele dau puterea si economicitatea maxima dupa 20 000 - 30 000 Km. Altfel spus, la BMW nu se ia masina de pe banda ca sa i se faca testele care se vor declara oficial ca putere si consumuri, ci una dupa 30 000 Km, lucru aflat de la unul din sefii de la prototipuri motor care imi e prieten. Acelasi lucru l-am vazut si noi pe dyno la diverse masini.
|
Quote:
|
asa stricata, la mare, a tras "un pic mai bine" decat un megane rs, octavia turbo si spre surpriza proprietarului...mai bine decat un urs 325!
|
Ursul ala 325 avea si turbo sau ce?Ce a fost asa surprinzator ca nu inteleg?
de care 325 e vorba ?:) |
Quote:
|
felicitari masina chiar s-a miscat bine ;)
|
Quote:
|
Aseara, aceeasi Octavia RS cu probleme a avut o mica intrevedere din mers cu un Audi S3 alb pe chei. Chiar daca nu este in mintile ei, Octavia a stat langa Audi pana la cap. Diferentele intre cele doua masinii nu sunt notabile, ceea ce pentru proprietarul de RS ar trebui sa fie o incantare. Repet, confruntarea a avut loc din mers nu cu start de pe loc, unde clar AUDI are un avantaj.
Sper ca odata cu rezolvarea problemei DV-ului sa avem parte iar de performante notabile pe strada. |
| All times are GMT +2. The time now is 05:59. |
- Copyright 2026 4Tuning