![]() |
Re: Gratar Pe Bune!
:D... yo am de rezolvat niste.. prblm . ca sa pot sa vin :|
|
Quote:
|
Poy dupa o lada de bere alergati in Zig-Zag ...il luati prin invaluire...e blat...nu se pune
|
pressing ;)
|
Quote:
|
depinde... cine-i slab de inger! io unu nu ma tarasc .. alerg dar nush daca in zig-zag sau in crossing ;)
|
io nu merg din pacate deoarece am de investit in masina, asa k sper sa mergeti si sa va distrati :D
|
nasol bai mate era marfa sa mergem asa mai multi :(si dastia cu ursuleti :P
|
nu cu ursuleti .. cu URSUSi :) haaaai ma.. lunea e a 2-a zi de paste ce sa investesti in masina? ce te costa? ooooooof hai ... mancam un pic, bem o bere, dam o buca ;)
|
nu cu ursuleti .. cu URSUSi haaaai ma.. lunea e a 2-a zi de paste ce sa investesti in masina? ce te costa? ooooooof hai ... mancam un pic, bem o bere, dam o buca
__________________ BMW 320 D 141 cp; Hamann OPEL ASTRA 1.7 D ... building, for sale incepi si u de investit dupa 1 saptamana asa dupa ce trece pastele ca am auzit ca nu e bine sa investeti in masina imediat dupa pasti :D :) |
pai.. asa hai la gratarel :X k mi-ati facut o poftaaaaa offf LMX-ule cat m-am rugat de tine sa facem.. vad ca my wish is your command ;)
|
fratilor sa nu va prind ca nu ma anuntati si pe mine cand plekam ca va alerg porma !!! aviz amatorilor :d !!! cat despre meciul de fotbal eu sunt arbitru ca nu prea le am :P !!!
vb mai pe seara !!! PASTE FERICIT LA TOATA LUMEA SI DISTRATIVA !!! Va pupa Shakalu !!! |
shakale... o sa primesti inca 100 de masuri de la mine ... pana plecam la munte :d .... GARANTAT ... :D
bun ... din 3 probleme .. mai am de rezolvat 2 ... :D si merg |
deci nu mai rezist...acuma sunt unii in fatza blocului la mine si fac gratar:(((((si Mate hai si u...roaga pe cineva sa te ia dak nu vrei sa vii cu mash...nu ar mai fii gratar fara u ;)
|
avem nevoie de ursuleti... :D ....
mi`a zis o pasarica.. ca cica e loc .. de "treaba" :D .. |
| All times are GMT +2. The time now is 13:42. |
- Copyright 2026 4Tuning