Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masini tunate (https://forum.4tuning.ro/18-masini-tunate.html)
-   -   hemi cuda (https://forum.4tuning.ro/18-masini-tunate/37759-hemi-cuda.html)

smtraxx 16-04-07 23:06

Re: hemi cuda

Quote:

Originally Posted by amphetamine (Post 854848)
incearca sa imite un muscle dar dupa mine fara succes
de ce? pt ca lipsesc cele 3 caracteristici: marime putere sunet
nu va suna ca un hemi, nu va avea puterea bruta a unuia, nu va fi enorma si nu va avea acel aer de muscle
dar totusi e ceva dragut s-o stapanesti sanatos :P e mult mai bine decat alte aiureli sau tuninguri ieftine

mai nu stiu cum satzi spun, dar daca nu ai vazuto..e chiar mare, poate nu chiar cat un charger, dar e mare, mai ales lata..
Iar ce zici tu , compari cu HEMi...nu toate muscle car-urile au fost HEMI, deci nu generaliza si nu compara. Faptul ca asta il stitzi totzi ca e cel mai cunoscut e una...
Io zic ca am reusit chiar foarte bine sa imit un muscle, poate ca deocamdata doar prin aspect. Eu sunt multumit si asa, la mine se uita lumea pe strada, si nu stie nimeni ce masina e..., dar la restul soferilor, catzi mai pot spune acelasi lucru? tu potzi??
"dar totusi e ceva dragut s-o stapanesti sanatos" - mersi , o sa incerc sa o stapanesc.. ;)

smtraxx 16-04-07 23:08

Quote:

Originally Posted by mikkai (Post 855067)
pai e ford ce vezi tu national acolo? PROPRIETARU?

..cred ca se referea la o lucrare custom facuta la noi in tara!!

DirectHIT 17-04-07 00:25

Exact..pentru ca nu prea mai cunosc astfel de lucrari facute prin tzara...

T.rac3Er 17-04-07 08:19

daca eram in anglia cred ca omul avea deja montat pe masina un 3l sau 4l de pe un range rover...dar la noi e greu. ca nu ti-o aproba astia pe drumuri. :(

giubau_v8 17-04-07 15:18

Quote:

Originally Posted by giubau_v8 (Post 853875)
sry...my bad..trebuia sa pun un sau acolo, da eram distras ;)...nu mai tin minte exact...o sa caut emisiunea

am gasit pana la urma filmuletzu ....da au taiat la montaj....versiunea full am vazut-o pe discovery.....aici probabil vor sa musamalizeze treaba....oricum asta era emisiunea respesctiva...sarea cureaua la plecarea de pe loc ..cum e cea de la inceput
http://fifthgear.five.tv/jsp/5gmain.jsp?lnk=901&id=78

mikkai 17-04-07 16:57

Ce sa mai vorbim, muscle car sau nu,masina e unicata in lume si cred ca sigur toata lumea intoarce capul dupa ea pe strada.

boy_wonder 18-04-07 20:31

in curand vor iesi si noile generatii de Chevrolet Camaro si Dodge Challenger.. si competitia dintre muscle car-uri va reinvia :lol:

criss_cars 18-04-07 21:31

Mult sub Camaro SS dupa parerea mea nu stiu. Oricum o astfel de masina cere un sofer pe masura.

22VIN 18-04-07 21:58

vorba lu criss... ca sa scoti untu din una d-asta iti trebuie frate experienta adevarata un sofer de cativa ani se omoara cu ea... primu stalp il ia ca asta nu e tocmai masina stabila :)) chiar opusu

giubau_v8 19-04-07 00:02

dodge charger vs bentley continental 4 usi( flying spur )...o masina mult mai grea..limuzina as putea spune...bate bentley.....da mie tot chargeru de 7 litru imi place mai mult....totu se rezuma la senzatiile pe care le ai cand conduci...sa auzi motoru ala e un privilegiu...designul masinilor din anii aia m-i s-a parut cel mai tare...hemi cuda e una din cele mai frumoase..alaturi de charger,mustang fastback si altele.....cu masinile astea noi nu prea mai conduci tu...unde e placerea de a conduce?

T.rac3Er 19-04-07 08:32

race, tu stii multe, dar aici ai sfeclit-o. da-o in colo de treaba cu puntea spate de la mustangu asta. pe masina cu valente sport. nici primul mustang nu a fost masina de curse (ah, drag e un tip de cursa, dar pe curbe [zic expertii auto, ca mi-ar placea sa ma dau si eu un mustang] nu e chiar asa cum si-ar dori un pilot)
si la asta ma refeream pe circuit, la hanling. si nu devia la alte japoneze, pt io comparam direct mx5 care are un comportament execelnt (langa lotus elise) cu mustang. si tu ai luat direct v8. ok, hai sa ajutam putin si motorasul de pe mx5 cu o versiune imbunatatita la 160cp.
si te rog mult, lasa-ma cu arogante de genu "ignoranta&shit a unora" :x

PS: si ca sa nu fiu oftopic. hemi si celelalte muscle clasice imi plac, sincer, mi-as dori si macar o echipare v6 de baza sa pot sa ma plimb intr-un w-e, dar sunt f f rare "vechituri" de genu asta la noi in tara. :sad:

giubau_v8 19-04-07 10:17

Quote:

Originally Posted by Outrageous (Post 859662)
Dodge charger vs Flying spur e ca "ceai de tei" vs "nokia 6230" , nu au nicio legatura.Unde e placerea de a conduce???Chiar unde e?Hai sa ne gandim la Lotus Exige,Noble M15,Mitsubishi Evo,Porsche 911 Gt3 si redescoperi placerea de a conduce. De fapt acum depinde ce intelegi tu prin "a conduce", europenii in weekend-uri se duc pe circuit si conduc, stii tu, curbe,viteza si iar curbe.Cum poti sa conduci tu un muscle car (Dacie din '90 cu motor de 100 de litri care face mult zgomot) pe Nurburgring??

vroiam sa evidentiez dimnsiunile masinilor.....si ale motoarelor.....si castigator a fost bentley care e mult mai mare si are motor mai mic;)

22VIN 19-04-07 19:12

da da bentley-ul e biturbo... charger-ul aspirat pe carburator...

giubau_v8 19-04-07 21:02

asta asa e....oricum americanele betive sunt cele mai tari...iar hemi cuda este printre primele in top ;)

DirectHIT 20-04-07 10:45

Deci multi ar merge pe un muscle car american, doar pentru a simti acea acceleratie, acel cuplu, acea senzatie, acel sunet, dar si prieteni cu benzinarii, dar si drumuri bune si taxe mai mici... Ne trebuie cam multe pentru a ne bucura de asa ceva, se si observa ca in Romania nu sunt multe astfel de masini, De aceea lumea ramane la una europeana, japoneza cu un motor mai mititel care-ti poate oferi cateva senzatii tari... si acum sa va aud cati a-ti condus masini mai puternice de 300 Bhp, sa vedeti cum vi se urca adrenalina, sa vedeti cum strange-ti volanul in maini si nu-i mai da-ti drumul decat sa schimbati vitezele... si normal ca pentru drumurile noastre nici nu poti sa-i dai drumul ca iei o groapa la 250 la ora si zbori din scaun... dar asta e alta poveste....

All times are GMT +2. The time now is 20:21.

- Copyright 2026 4Tuning