![]() |
Re: Nissan 350z-frost_dani
acu randez cu metalray..e din program...randez cu el ca sa se poata aplica functi aia de dispersie a luminii la far.( glare)...
am v-ray r3..dar nu imi place cum merge...daca foloseam metalray shi la 4tuning day..era cam acelashi rezultatul dar econimiseam mult timp... |
ai dreptate lumina conteaza f mult intr-o punere in scena - masina ta e intunecata pe partea stanga fiind ascunse detaliile masinii - nu prea se observa nimic - ar trebui sa pui in valoare masina la adevarata ei valoare deoarece e modelata bine si are potential
am observat ca ai doua lumini=> 2umbre- debifeaza o umbra mai seteaza luminile, reflectiile bafta in continuare cu randara si punerea in scena |
uite o galeri de materiale pt v-ray poti sa iei macar demoul... eu am norocul sa il am full si e ceva de capul lor sper sa va fie de folos ;):D
http://www.evermotion.org/shop_displ...m.php?item=225 |
Quote:
|
asta pentru ca trebuie sa te inveti cu el... nimeni nu se trezeste ca stie sa randeze cu VRay asa peste noapte
uite niste tut de randat cu VRay: link (coloana din stanga), asta daca vrei sa inveti sa lucrezi cu el este un render engine f bun... partea nasoala este daca folosesti materiale cu glossy reflections; astea maresc mult timpul de randare |
3 Attachment(s)
Quote:
intre timp am mai facut cateva randari...cea maro imi place cel mai mult.. am inceput sa modelez piesele lipsa....cum ar fi: semnalizatorul din spoilerul de pe fata..plasa....etrier+disc de frana....shi ma gandeam sa fac shi un eleron..dar asta e un gand:-) |
incep sa se vada ceva progrese
cea maro ar fi arata mai bine, daca incadrai toata masina in render |
2 Attachment(s)
ms man...am mai facut vreo 2 randari.....am terminat etrierul +disc...shi semnalizatorul pe fata:-)
|
arata mai bine ... dar tot se vd aiurea unde ar trebui sa fie umbra ... cred k tiar terbui nijte plasa la aerisirea din spoiler si discurile de frana sau cam lucioase... spor la treaba in continuare
|
etrierul e cam mare
|
la naiba :(( mi sa bushit fisierul in care lucram...nush dc ..imi da invalid...
noroc ca am facut o copie la fisier cand mashina era intrun stadiu mai intermediar:) |
2 Attachment(s)
:Dpe fisieru (de urgenta) care l-am salvat..m-am jucat la vopsea un pic...mai trebuie sa lucrez la materialul pt jante:???:
|
cea neagra arata .... ok :D
|
ala e HDRI ??????????
|
nu man :) e doar imagine de pe fundal transformata in environment..functioneaza ca un hdri
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:02. |
- Copyright 2026 4Tuning